zaterdag 22 juni 2013

Week 25 in vogelvlucht en pakketje uit Nederland

Maandag gewerkt in Tolga.
Tegen achten kwamen Mel en Nigel onverwachts langs. Ze waren bij de dierenarts in Drevsjø geweest en moesten ook nog het laatste gedeelte van het hekwerk ophalen bij Dennis.
Die avond ook nog een berichtje naar de burgermeester van Tolga gestuurd i.v.m. de enorme slechte weg tussen Tolga en Øversjødalen. Kreeg gelijk een berichtje terug dat dit een provinciale weg is waarbij de verantwoording dus bij de provincie ligt. Ze zou toevallig dinsdag wel een afspraak hebben hierover.

Dinsdag gewerkt in Tolga en daarna naar de Coop om boodschappen te doen voor een cliënt waar ik woensdag als thuishulp moet werken. Kwam Yvonne tegen die ik gefeliciteerd heb met haar verjaardag.
Vergeet ik natuurlijk shag te kopen met vloeitjes, onderweg dus maar even gestopt om te bellen en te s.m.s. naar Femke die nog in Tolga was. Kon zij het mooi nemen voor mij, nou ja, voor die cliënt dus.
Laat nou toch het slechtste gedeelte van de weg in Kåsa gemaakt zijn. Kunnen nu in ieder geval weer gewoon rijden hier. Nu de rest nog.

Dinsdagavond naar het samfunnshus alwaar Sneppen, het zangkoor uit Tolga, kwam zingen. In Sneppen zingen Hein Driehaus en Colinda van Liere. Hartstikke leuk en mooi om te horen. Lekkere koffie en kake en goed gezelschap. Geen foto's gemaakt dus hopelijk komen er nog foto's binnen via Jens die we hier dan nog kunnen plaatsen.

Woensdag als thuishulp gewerkt in Kåsa waar ik zowat buiten gestookt ben, meer dan 27 graden binnen!!!
Daarna terug nar Øversjødalen, post opgehaald en boodschappen binnen gezet en daarna schoonmaken.
Lekker op tijd klaar en thuis verder aan de slag. Ook nu zijn er weer wat gaten gedicht.
's-Avonds på lofte.

Donderdag gewerkt in Tolga, huur opgezegd bij Annelise en iedereen ingelicht over de a.s. verhuizing.

Vrijdag weereens gewerkt in Tolga , ik heb ook nog een fles wijn gewonnen in de loterij en daarna weer boodschappen gedaan bij de Coop.


's-Avonds naar Malmplassen voor de quiz over het Westen. Peter heeft eerst gebarbequed en is daarna mee gaan doen met de quiz. Er waren totaal 6 teams. Ons team bestond uit: Lars Peder Holøyen ,Colinda , Tino, Loreena  ,Peter en ik zelf. We waren erg goed , ahum, we werden dus laatste met 13 punten. De winnaars hadden 35 punten!!!! Daarna nog even met Dorthe Iversen gepraat, zij had dus ook gezien dat we gaan verhuizen. Ze vond het hartstikke fijn voor ons. Vertelde ons ook dat er weer een tilflyter bijeenkomst komt bij Dølmotunet in de Olsok-week en dat we van harte welkom zijn.

Zaterdag gewassen en opgeruimd en daarna het blog bijgewerkt.
We zaten te wachten op een pakket dat Nienke en Jhon hadden opgestuurd en zagen op een gegeven moment dat er op posten.no stond dat men aan de deur was geweest maar dat er niemand thuis was. Hoe raar kan het zijn, we waren gewoon thuis. Naar de brievenbus gelopen en daar had de postbode dus gewoon een briefje ingedaan dat we het pakket op konden gaan halen bij het dichtstbijzijnde postkantoor/postwinkel. Naar Femke gebeld, zij was naar Tynset, om te vragen of zij langs de Coop in Tolga kon rijden. Ondertussen een klacht ingediend bij posten. no. Femke belde tegen eenen op, zij was bij de Coop, maar de postbode was nog niet terug van zijn route. Toen dus maar gebeld met de post en zij zouden doorgeven dat het pakketje in ieder geval in Tolga zou moeten blijven. Tevens zouden zij navragen waarom de postbode niet bij ons langs was gekomen.  Femke heeft een uur gewacht ( is bij Malmplassen iets gaan drinken) en is toen maar terug naar huis gereden. Toen stond er op de side van posten.no dat het pakketje bij de Coop in Tolga was en zijn Peter en Femke toch maar weer naar Tolga gereden om het op te halen. Zijn wel erg nieuwsgierig naar de inhoud!!!
Heb in ieder geval nog gereageerd op posten.no dat we nu twee keer hebben moeten rijden, ben benieuwd wat we te horen krijgen.

Peter en Femke zijn terug en hebben het pakket bij zich. Iedereen, inclusief de katten, was nieuwsgierig naar de inhoud.


De doos zat vol verrassingen waar we erg blij mee zijn. Voor mijzelf is het fotoboekje wel het belangrijkste. Heb nu iets tastbaars om overal mee naar toe te nemen en om mensen onze kleinzoon te laten zien.

Alles uitgestald op tafel

Het fotoboek met allerlei lekkers

Limburgs koken, klein fotoboekje en wederom allerlei lekkers

Een herinnering aan 30-4-2013 en heerlijke cervelaat.

Nu kan opa ook beginnen met schrijven.
Yes, de doos is leeg, nu kan ik er in.

Toch wel interessant allemaal
                                   HEEL ERG BEDANKT NIENKE , JHON EN YORE

Geen opmerkingen:

Een reactie posten