zondag 23 juni 2013

Feiring av St. Hansaften i Øversjødalen ved nye båthavn på 23 juni 2013

Vanmiddag is eerst Dennis gezellig op de koffie geweest. Hij had Quattro bij die hij buiten aan de lijn van Nana had gelegd. Nana was het er niet helemaal mee eens, dus hebben we haar maar mee naar binnen genomen. Ze liet zich steeds even horen wat we van haar echt niet gewend zijn. Waarschijnlijk omdat we, als er een andere hond is, we ze beiden los laten lopen.
Sindre schoot binnen op de keukenkastjes en kwam er pas vanaf toen Dennis en Quattro allang weer in Kåsa terug waren.

Tegen zevenen zijn we naar de nye båthavn gereden die hier zo'n vijf kilometer vandaan ligt. Er was al wat volk en de gril was al aan. Ook was er een vuur gemaakt. We hebben de stoelen uitgeklapt en de tafel opgezet, ons ingesmeerd met anti-muggenspul (Femke en ik dus) en daarna kon het grillen beginnen.
Jens zorgde voor de muzikale noot en het was erg gezellig. Tegen achten kwam ook Dennis aangereden en ik denk dat we met een kleine dertig man waren.
Het weer werkte mee want we hebben maar een heel klein beetje regen gehad.  Het zag er even naar uit dat er een flinke bui kwam maar die stopte al na zo'n vijf minuten, dus geen enkel gevaar.


Peter en Lars Peder

Dennis en Magnus

Effect


Magnus en Lars Peder



Marius gaat zwemmen
























De fotograaf gefotografeerd



Jens spelend in de boot










Jan en Inger



Tegen tienen zijn we weer op huis aan gegaan , hebben alles weer opgeruimd en toen was het weer tijd om het bed op te zoeken. Klaar voor een nieuwe werkweek.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten