zondag 7 december 2014

Wolvarkentjes , verjaardagen en bezoek

Zondag 7 december is het dan zover. Hein komt drie wolvarkentjes brengen die hier de komende maanden zullen verblijven.

Overleg

De eerste wordt naar binnen gedragen

Nummer twee volgt

Hein heeft de laatste te pakken

Nummer drie wordt ook naar binnen gedragen


Waar zijn ze nu vraagt Beer zich af.


Zodra ze volwassen genoeg zijn worden ze gedekt en dan kan het hier gaan krioelen van de kleine varkentjes. Wat er daarna gebeurd zien we dan weer wel.

Even wennen

Eten !!!!!!!!!




Daarna gaan we naar de verjaardag van Milou en Niek die morgen 4 jaar worden. In Trondheim had ik al wat cadeautjes gekocht en die vielen gelukkig in smaak.
Fam. Pijl is er ook en we drinken gezellig wat koffie en worden weer bijgepraat. Ook Dex vindt het gezellig en legt af en toe zijn kop op mijn schouder. Hij is nu 1 jaar oud en een joekel van een hond.

Tegen half vier gaan we naar Vingelen alwaar we de verjaardag van Aleida gaan vieren. Zij was afgelopen woensdag jarig en voor haar hebben we gisteren in Røros iets kunnen kopen.
We zijn nog nooit bij haar geweest maar weten wel waar ze woont. Het is een huis dat ontzettend gezellig is ingericht, vooral nu alles is aangekleed met kerstversiering , lichtjes en kaarsjes. We eten heerlijke soep met brood en we lachen weer heel wat af.
Sommige mensen moeten geholpen worden bij het wegrijden, aangezien ze niet zelf de helling op kunnen. Gelukkig is er dan mankracht en een sleepkabel.

Tegen achten waren we weer thuis en waren alle beesten weer blij om ons te zien, of was het omdat ze dan uitgelaten werden en eten kregen.Het zal om het laatste gaan.
Daarna is Peter weer naar Tolga gereden om Femke op te halen. Zij werd vergezeld door Leaf die hier enige dagen zal logeren.

2 opmerkingen:

  1. Leuk dat jullie weer uitbreiding hebben mam. Ze zien er schattig uit. Groetjes aan Femke. Xxx ook voor papa

    BeantwoordenVerwijderen