dinsdag 23 december 2014

Maandag en dinsdag voor Kerst

Maandag 22 december komt Erik een rundebal brengen, extra eten voor de drie wolvarkentjes.






Beer vindt het eten voor de vogeltjes ook interessant.



Natuurlijk hebben we vandaag ook weer lekker met Beer gelopen en foto's gemaakt.
















Dinsdag 23 december gaan Peter en ik tesamen naar Tolga. We gaan eerst naar Vdarheim om daar samen schoon te maken. Het valt mee , en dat na de laatste gang van de schoolkinderen rondom de Kerstboom, en de zaal is dan ook vrij snel weer opgeruimd en schoon. De rest wordt ook schoongemaakt en nadat we het vuil bij de buitendeur hebben gezet rijden we naar de Coop.
We lopen op ons gemak rond en nemen de laatste dingen mee voor de Kerst.
Buiten zien we Matjo met Colinda en Tino die de studio leeg gaan halen. Jammer, maar gelukkig kan Colinda volgend jaar in de TOYsentralen terecht om les te gaan geven.
Bij het sykehjem nog varkenseten opgehaald en daarna terug naar huis.

Foto's van vandaag op Hovland.









Toch gemakkelijk zo'n tractorspoor.






Foto's gemaakt op weg naar huis.



















Die avond gaan Femke en ik Beer uitlaten en dan besluiten we om een ronde te lopen. Aangezien Erik met de tractor over het pad gereden heeft kunnen we via dat pad terug naar huis komen. Het is wel koud maar we zijn goed aangekleed. Bij de weg aangekomen proberen we om het signaallichtje van Beer aan te doen maar dat lukt maar voor heel even. Gelukkig heb ik mijn hoofdlichtje op dus we zijn wel zichtbaar. We komen geen enkele auto tegen, zelfs niemand te voet, dus dat ging prima. Het tractorpad is goed te lopen op enkele kleine stukjes na. Het lichtje van Beer doet het dan weer, dus begeleid met rood en blauw licht komen we weer op Hovland aan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten