zondag 6 januari 2013

Opsomming

Opsomming van afgelopen dagen:


Femke en ik zijn woensdagavond naar de bieb gelopen. Voor niets, want de bieb was dicht. Raar want de boeken moesten toch echt 2 januari ingeleverd worden.

Dennis is donderdag gevallen op het ijs , net buiten de stal, en heeft zijn elleboog flink zeer gedaan.

Nigel is op donderdag even langsgeweest ,heeft met Femke een en ander met de computer gedaan en heeft hier een boterham meegegeten. Femke is 's-middags naar de puppies gaan kijken.
Nigel heeft Mel 's-avonds van Røros opgehaald. Ze heeft een paar dagen in Engeland doorgebracht.

Vrijdag is Femke met Nigel naar Elverum gereden om hondenvoer te halen voor de husky's.
Peter is haar 's-avonds in Kåsa op gaan halen. Elleboog van Dennis was nog steeds flink dik.

Zaterdag is Femke met Mel naar Tynset sykehus gereden omdat de pols van Mel nog steeds erg pijn deed. Ze moet maandag terugkomen, maar hoogstwaarschijnlijk een klein breukje erin. Dat wordt dan dus gips.
Dennis was zelf ook naar het ziekenhuis gereden en kreeg te horen dat zijn elleboog gebroken was en dat hij die dag nog geopereerd zou worden. Enfin, zo is het ook gegaan. Tegen vijven naar de operatiekamer en tegen kwart over zeven in de recovery. Mel en Femke zijn nog even naar hem toe geweest en ze zijn daarna, met twee auto's, terug naar Kåsa gereden.

Zelf ben ik een groot gedeelte van de dag bezig geweest om alle spullen van Kerst op te ruimen. Het staat nu allemaal weer op zijn plaats en het is weer even wennen.

Vandaag, zondag, is Femke nu onderweg naar Tynset om Dennis op te halen uit het ziekenhuis en heb ik, om 12.00 uur een bijeenkomst van de bygdekvinne. Het is bij Eli Signe , dus ik kan er te voet naar toe.

Het is ruim boven nul, al een paar dagen nu, en de sneeuw smelt volop. Heel raar winterweer dus.

Femke zou eerst maandag a.s. terug vliegen naar Aberdeen maar ze heeft afgelopen vrijdag haar vlucht omgeboekt naar 15 januari. Ze heeft nl. pas op 17 januari haar eerste examen en ze heeft alles bij om hier te kunnen leren. Het kerstgeld van opa Frans was goed voor een gedeelte van de extra kosten en het scheelt haar nu ook een week eten in Aberdeen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten