zaterdag 15 september 2012

Femke naar Aberdeen op vrijdag 14 en zaterdag 15 september 2012

 


Gisteren hebben we Femke naar het station in Tynset gebracht. Van hieruit is ze met de trein (14.56 uur)  naar Hamar gegaan en overgestapt op de trein naar Gardermoen. Daarna met de taxidienst van Gardermoen Bed and Breakfast naar haar overnachtingsplaats. Daar was ze dus tegen half acht.
Na een avondmaaltijd lekker douchen en naar bed.
Vandaag ontbijten en daarna met de taxi terug naar Gardermoen ( 10.00 uur). Bagage afgegeven en door de douane. Vlucht was gepland om 11.55 uur maar vertrok iets te laat en was dus ook iets later op Schiphol.
Vandaar weer door de douane aangezien Schotland geen Schengenland is. Dus kom je langs de Mac Donalds en dan neem je natuurlijk een mac-kroket.
Daarna op het vliegtuig naar Aberdeen.
Door het tijdsverschil vertrek je om 16.20 uur vanuit Schiphol en kom je om 16.50 uur aan in Aberdeen.

Heel veel succes in Aberdeen en we hopen dat je je weblog goed bij gaat houden.
                                         
                                                http://femkevangastel.waarbenjij.nu/

Zoals jullie zien loopt ze met een mitella oftwel een sling zoals ze hier zeggen.
Afgelopen dinsdag is ze in het huis van Mel en Nigel van de trap gegleden en hierbij is haar schouder uit de kom gegaan. Net die schouder waar het al drie keer eerder mee was gebeurd en waar ze ook aan geopereerd is. Deze keer schoot hij er naar voren uit en was binnen een paar minuten ook weer terug gelukkig. Wel pijn en schrik en dus naar het ziekenhuis in Tynset. Foto's gemaakt en na heel lang wachten kreeg ze te horen dat er niets verder beschadigd was. Indien het echter weer een keer gebeurd zal ze toch weer geopereerd moeten worden.
Het inpakken van de koffers was dit keer dus wat moeilijker en pijnlijker. Aangezien ze voor een extra stuk bagage geboekt had was het reizen naar Gardermoen ook wat moeilijker.
Gelukkig kreeg ze hulp met in en uit de trein stappen, alhoewel het in Hamar wat moeizamer ging.
Toen ze vanochtend op Gardermoen was kreeg ze te horen dat ze maar voor 1 stuks bagage geboekt had. Gelukkig had ze gisteren nog haar reservering geprint en daar stond op dat ze twee stuks mee mocht nemen.
Op Schiphol hoeft ze haar bagage niet op te halen, dit verzorgt KLM, omdat de vlucht in 1 keer geboekt is. Scheelt gelukkig ook weer.
Als het goed is wordt ze in Aberdeen opgehaald door een medestudent en kan ze daar weer hulp vragen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten