vrijdag 7 september 2012

Een aantal dingetjes

Zaterdag 1 september , zo tegen half vijf, hebben we Femke afgezet bij Mel en Nigel en zijn Peter en ik doorgereden naar Vingelen. Hier werd door westerngate een indonesisk middag georganiseerd.
 
 


Bij aankomst werden we begroet door Colinda, die bij de kassa zat. Matjo stond achter de bar om op te scheppen en Hein, Daniëlle en Eleonie stonden in de keuken. Remco liep rond om op te ruimen.
Matjo heeft voor ons opgeschept en daarna zijn we aan tafel gaan zitten bij een nederlandse die al meer dan dertig jaar in Noorwegen woont, getrouwd is met een noor en die nederlands met een accentje spreekt. Ook Tove en Ola waren er en we hebben nog diverse andere noorse bekenden gezien.
Jammer genoeg was de Nasi goreng niet erg kruidig en dus niet erg indisch. We hebben echter voor de rest lekker gegeten en zeer zeker ook genoten van al die lekkere toetjes die bij het buffet stonden.
We hebben ook nog lekker gekletst met Tonny en Miranda en de kids. Tegen het einde kwamen ook Dennis,Mel,Nigel en Femke aanwaain. Dit, omdat Dennis eerst had moeten melken en dat gaat voor.
Nigel heeft nog met Peter gepraat en tegen half elf zijn we naar huis gereden.

Dinsdag 4 september is Femke met de trein van Tolga naar Gardermoen gegaan en van daaruit met het vliegtuig naar Schiphol. Daarna trein naar Rotterdam CS alwaar mijn lieve broer haar op is komen halen.(Later bleek dat hij door zijn werkgever naar de dokter gestuurd was en daarna naar het ziekenhuis. Gelukkig is er met zijn hart niets aan de hand. Wordt vervolgd)
Woensdags is ze met de trein naar Maastricht gegaan waar ze opgehaald werd door Nienke,Jhon en Yore.



 
 

 

Na eerst wat gedronken te hebben op het terrasje aan de overkant van het station zijn ze door Maastricht heen gelopen. Daar heeft Femke van Jhon en  Nienke twee spijkerbroeken en een heel leuk topje gekregen.

Femke met het desbetreffende topje op het strand in Aberdeen op 18 september 2012.

Ook hebben ze wat boodschappen gedaan voor ons. Bedankt daarvoor.
Daarna naar de Brouwersweg gelopen en gegeten. En nog een foto van Yore en zijn papa gemaakt en eentje van Yore alleen.



Femke heeft ook nog een puzzel gekregen van Nienke en Jhon en deze heeft ze in Øversjødalen in elkaar gezet. Ze was nog niet helemaal klaar toen ze nar Aberdeen ging maar ik heb hem toen afgemaakt.



Donderdags hebben Nienke,Jhon en Yore Femke weer op de trein gezet, deze keer naar Roosendaal. Daar is ze bij mijn vader geweest. Hij was naar de Kermis in Roosendaal geweest en had twee kaneelstokken gekocht. Die kreeg Femke mee voor haar en mij. Aangezien zij hem niet lekker vindt kon ze Peter blij maken. Daarna verder met de trein naar Rotterdam en de metro naar Spijkenisse.
Nog een gezellige avond in Spijkenisse en dan zit het er weer op.

Vrijdags naar de metro gebracht door Rinus en dan met metro, trein naar Schiphol. Na een vliegtochtje verder met de trein naar Tolga waar wij ze 's-avonds om 19.00 weer op komen halen.
Even een tochtje Nederland om haar kleine neefje te bewonderen en papa en mama te feliciteren.

1 opmerking:

  1. Jhon, Nienke en Yore23 september, 2012

    Hoi hoi,

    Leuke foto's ;)
    We zijn erg blij dat de kleren Femke zo leuk staan, veel plezier er mee Femke!
    En natuurlijk veel succes in Aberdeen!
    Xxx Jhon, Nienke & Yore

    BeantwoordenVerwijderen