donderdag 20 september 2012

19 en 20 september 2012

En dan wordt je wakker en dan sneeuwt het.
Niet een beetje en kleine vlokjes , maar veel en grote vlokken. De temperatuur is net boven nul maar het voelt niet echt koud aan.





Sindre haalt karton uit de voorraad aanmaakpapier, bijt erop en gaat er dan op liggen. Lekker dicht bij de kachel. Brr,  mij te koud buiten.



Rond 13.00 uur is de meeste sneeuw bij ons weggesmolten



 
en ligt het alleen nog op de omringende bergtoppen.
 
 


 
 
Om 18.00 uur gaan we på lofte , drinken we koffie, eten kake, ruilen boeken in de bibliotheek en beginnen we met een nieuwe competitie sjoelen.
Aangezien Dennis vandaag jarig is rijden we om 20.00 uur naar Kåsa alwaar we verwelkomd worden door Dennis, Kjellrun,Mel,Nigel,Matjo en Tino. We geven de kaart van Femke en aangezien we niet goed wisten wat mee te nemen hebben we maar blikjes bier meegenomen. Altijd goed.                    Het is erg gezellig en het is tegen 24.00 uur  dat we weer naar huis rijden. Het is dan weer begonnen met sneeuwen en het eerste stukje is een beetje glibberig. De weg zelf rijdt weer zoals gewoonlijk, met hier en daar bulten en gaten.
Thuis gekomen eerst nog even Nana uitlaten en wat bankzaken regelen aangezien dat eerder op de dag , vanwege een teknisk feil op de webside van de Hedmark Sparebanken, niet was gelukt.
Sommige dingen moeten nu eenmaal op tijd betaald worden, belasting dus.
 
Vandaag is de dag begonnen met een aarzelend zonnetje maar nu schijnt hij uitbundig. Een helder blauwe lucht, prachtig gezicht dus. De temperatuur is nu , om 10.00 uur 1,2 graden boven nul.
 

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten