zondag 16 september 2012

Bezoekjes

Zondag 9 september zijn Tonny,Miranda,Man en Ylva bij ons op bezoek geweest. Zij wonen sinds mei 2010 in Tolga. Tonny heeft bij Peter op noorse les gezeten. Via Miranda heeft Femke de vikarbaan bij Litun gevonden.
De kids waren helemaal blij dat ze met Nana mochten lopen en Nana was blij met de aandacht. Doordat ze toch aardig bij de leeftijd is was ze op een gegeven moment wel moe maar met een beetje overredingskracht ging ze wel weer mee naar buiten. Ook Sindre krreg zijn aanmdacht en liet zich lekker rondslepen.
Peter en ik waren eerst naar de kerk geweest voor de høsttakkegudstjeneste alwaar ook afscheid werd genomen van Soline, de voormalige klokker van Holøydalen kirke. Tevens werd de nieuwe klokker voorgesteld. Astrid Sugaren zorgde nog voor een antal mooie zangpartijen en ook de nieuwe klokker heeft gezongen. Een klokker is iemand die o.a. voorleest in de kerk.
Na koffie met kake zijn we weer naar huis gegaan alwaar Femke al lekker wafels had gebakken voor het bezoek.
Het was erg gezellig en we hebben lekker over van alles en nog wat gekletst. Tonny en Miranda hebben o.a. in Bergen op Zoom en Oosterhout gewoond, dus erg dicht bij Roosendaal. De vader en moeder van Tonny komen binnenkort ook naar Noorwegen en zij hebben in eerste instantie een huis in Tolga gehuurd.

Maandag 10 september is Peter naar de dokter geweest om bloed te laten prikken en alles was goed. In oktober pas weer terug gelukkig.

Dinsdag 11 september ging bij Femke dus haar schouder uit de kom en bracht ze de dag door in het ziekenhuis in Tynset.

Zondag 16 september zijn Theo,Yvonne en Rindert op bezoek geweest. Deze keer had Peter wafels gebakken en ook deze waren ontzettend lekker. Rindert heeft zich zeer goed vermaakt met de playmobil en het is een schat van een jong.
Wij ouderen hebben lekker kunnen praten en ondertussen kunnen genieten van kaffe en kake.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten