maandag 6 augustus 2012

Kapper,Trondheim en verhuizing Fam. van Liere

Donderdag 2-8-2012 zijn Femke en ik naar Tolga gereden. Ik had om 13.30 uur een afspraak bij de kapper. Het is weer lekker kort en het kan  er weer even tegen.
Daarna zijn Femke en ik doorgereden naar Tynset om de wekelijkse boodschappen te doen. Omdat ik geen zin had om die avond eten klaar te maken hebben we  een grote pizza gekocht en die hebben we op de bank voor de televisie opgegeten. De Olympische Spelen in London zijn nog steeds bezig dus er was genoeg om te kijken.

Vrijdag 3-8-2012 hebben we 's-ochtends eerst nog wat gewerkt en om 11.00 uur zijn we met ons drieën vertrokken naar Trondheim. Daar aangekomen zijn we eerst naar City Syd gegaan. Dit is een groot winkelcentrum waar van alles en nog te koop is. Femke heeft daar eindelijk een dvd-bewaartas kunnen kopen. Hier in de buurt was hij nergens te krijgen. Ze kan dan alleen de dvd's/cd's meenemen zonder dat al de hoezen meemoeten. Neemt dus minder plaats in in de koffer.
Zelf hebben we lekker rondgekeken, wat gegeten en wat kleine dingetjes gekocht.
Tegen 17.30 uur zijn we naar de Kjøpmansgata ( bij Peppes Pizza) gereden alwaar Femke om 18.00 uur een bijeenkomst had van studenten die in Groot-Brittannië gaan studeren. Zelf zijn Peter en ik naar de Ikea gereden alwaar we rond gelopen hebben en wat ideeën hebben opgedaan. Lekker koffie gedronken met een stukje taart erbij. Ook hier nog wat dingetjes gekocht en daarna terug gereden naar Peppes Pizza. Dit keer langs een andere route zodat we over Trondheim heen konden kijken.
We hebben Femke opgepikt en reden om 20.30 uur Trondheim weer uit. Er waren geen studenten geweest die in Aberdeen gaan studeren, geen nieuwe informatie ontvangen maar het was toch wel gezellig geweest.
Om 23.30 uur waren we weer in Øversjødalen en hebben we nog even naar de Olympische Spelen gekeken.

Zaterdag 4-8-2012 zijn Peter en ik naar Tolga gereden alwaar we Colinda en Matjo hebben geholpen met de verhuizing naar Vingelen. Ze hadden de aanhangwagen van Dennis geleend en ze hadden zelf al een hoop dingen naar het nieuwe huis gebracht. Samen met Marcel en Marieke, een ander nederlands stel uit Koppang, hebben we de zwaardere dingen verhuisd.

Marieke op de aanhangwagen


Tino en Loreena in de auto tesamen met de katten

Matjo bezig om de afwasmachine af te koppelen
Matjo en Colinda wonen nu ongeveer 4 kilometer buiten Vingelen alwaar ze een leuk huis hebben dat ontzettend rustig gelegen is en een fantastisch uitzicht heeft.


                                            Wij hopen dat ze er nog lang van mogen genieten.

Zondags waren we van plan om naar Engerdal te rijden i.v.m. de Engerdalsdagene. Het was echter geen lekker weer en we zijn dan ook lekker thuis gebleven.
Eerst naar een film gekeken: The Time Travelers Wife (janken dus voor mij) en daarna nog naar wat opgenomen dingen gekeken. En natuurlijk de O.L.
Ondertussen een paar wassen gedraaid en opgehangen. Kortom een lekkere relaxte zondag.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten