vrijdag 17 augustus 2012

17 augustus 2012

Ook vandaag is het weer stralend weer. We besluiten , vanwege de warmte en de voet van Peter , om binnen te ontbijten. We lezen wat, internetten wat, Peter werkt nog wat en daarna rijden we naar Maastricht. We komen bijna gelijktijdig aan met Rinus en Ria en ons pa. Hartstikke gezellig dus.
We gaan met zijn allen naar boven en passen net met alle cadeautjes in de lift.
Bewondering voor Yore , het eerste achterkleinkind van Pa Deijkers.


We hebben koffie, water , limonade en beschuit met muisjes en we bekijken ook de mooie luiertaart van Ria. Door de warmte zijn de kaarsjes een beetje krom en laat de plakband wat los , maar wij vinden hem hartstikke mooi.


Ria en Rinus hebben nog andere cadeautjes meegenomen voor Jhon en Nienke en Yore.Opa Frans heeft een loopauto meegenomen waar ik jammer genoeg geen foto van heb gemaakt. Misschien krijg ik daar morgen nog de kans voor.
Ook zijn er al verschillende kaartjes binnen gekomen, o.a. van Tante Bertha die graag volgende week op kraamvisite wil komen.
We hebben ook nog lekkere aardbeienvlaai met slagroom op.
Rinus had een fotoboekje bij van de week die ze vorig jaar februari bij ons hebben doorgebracht. Wij hebben het van hem gekregen, hartstikke bedankt Rinus.
Yore heeft om 17.00 uur zijn flesje gekregen en daarna hebben we nog een foto gemaakt van de vier generaties.
Voor het vertrek nog even een foto gemaakt van Yore in de box: wat een mupke is het toch.Tegen zessen zijn Rinus en Ria met ons pa richting Noord-Brabant vertrokken en Peter en ik naar Bilzen.
Vanwegen de enorme warmte hebben we binnen gegeten en heb ik wat op ons blog zitten schrijven.
Tegen achten naar buiten en genoten van het wat koelere weer.1 opmerking: