vrijdag 17 augustus 2012

16 augustus 2012

Afgelopen nacht heeft het geregend maar nu is de hemel weer stralend blauw. Terwijl Peter nog wat heeft gewerkt ben ik buiten gaan zitten lezen. We hebben buiten geluncht en volgens afspraak zijn we tegen drieën naar Maastricht gereden. Daar waren Miranda ( zusje van Jhon) en Marc al op visite en na schooltijd kwam ook Milou, hun dochtertje van zes jaar oud.  Zij werd opgehaald door Marc. We konden lekker buiten zitten kletsen. Nadat Marc, Miranda en Milou weg waren gegaan heeft Yore om 17.00 uur zijn flesje gekregen en daarna zijn we met zijn allen naar de Brusselse Poort gegaan. Leo heeft dit allemaal gefilmd. Nienke en Jhon hebben een rekening geopend voor Yore en hij kreeg eeen mooie spaarpot mee met alle toeters en bellen. Daarna nog bij de Etos geweest voor mijn nachtcreme en daarna naar de AH. Daar was een kok bezig om iets lekkers te maken en we mochten allemaal proeven. Ook hebben we thee en koffie gedronken en even lekker gezeten. Daarna wat dingetjes gekocht en Nienke en Jhon geholpen met hun boodschappen. Nienke met de handscanner scannen en wij in het mandje doen. Leo droeg/reed het mandje. Daarna chinees gehaald en naar de Brouwersweg terug gelopen. Eerst werd Yore verschoond en kreeg hij zijn flesje.




Daarna hebben wij lekker buiten gegeten. Peter had jammer genoeg weer last van jicht maar gelukkig had ik de medicijnen bij en kon hij ze gelijk innemen.
Om 22.00 uur zijn we teruggereden naar Bilzen en hebben nog even televisie gekeken, een deense krimi en daarna naar bed.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten