zaterdag 18 augustus 2012

18 augustus 2012

De laatste dag alweer in ons vakantieverblijf in Bilzen. Peter is afgelopen nacht niet lekker geweest en besluit dan ook om alleen maar wat thee te drinken met een toastje. Na alles weer ingepakt te hebben en de boel te hebben opgeruimd rijden we rond 10.00 uur weg richting Maastricht. Net over de grens met Nederland staan we in de file i.v.m. een ongeluk. Na een kleine twintig minuten in de brandende zon kunnen we gelukkig doorrijden. Bij Nienke en Jhon binnen is het lekker aangezien de airco het nu goed doet. Yore bezorgt Nienke lekker veel werk aangezien de luier boordevol zit, maar alles verloopt prima. Ik sta weer verbaasd wat Nienke allemaal kan en dat ze haar grenzen steeds weer kan verleggen. We zijn trots op je.

De loopauto, cadeau van overgrootvader Frans.

Ik mag Yore de fles geven en daar zeg ik geen nee tegen. Ik moet het nu een hele tijd zonder gaan doen.
                              Nienke zit ondertussen schuin tegenover mij en ziet er stralend uit.                                   Natuurlijk moeten er ook foto's zijn van de trotse opa.

Omdat we nog geen foto hebben van het complete gelukkige gezinnetje besluiten we om die dan ook gelijk te maken.


Ook moet er natuurlijk een foto zijn van Nienke en Jhon en Yore tesamen met Peter en mij.


Ook een foto van Jhon en Nienke en Yore tesamen met Leo, de vader van Jhon.
 


Natuurlijk mag een foto van Leo en Yore ook niet ontbreken.
 
 

Na de fotosessie is het jammer genoeg alweer tijd om op te stappen en nemen we in het appartement alvast afscheid van Leo. Na Yore nog een kus te hebben gegeven gaan we met Nienke en Jhon naar onze huurauto toe. Het is moeilijk om nu afscheid te nemen in de wetenschap dat het weer even duurt alvorens we onze kleinzoon Yore weer in onze armen kunnen sluiten.

We rijden via België naar Roosendaal waar we afgesproken hebben om bij Helga en Clemens koffie te gaan drinken. We worden hartelijk verwelkomd en vlijen ons in de tuin neer. We zitten lekker in de schaduw en het is goed uit te houden. Natuurlijk is Yore het 1e gespreksonderwerp en kunnen we de gemaakte foto's alvast laten zien. Toon en Coby zouden ook komen maar doordat Coby door een migraineaanval geveld was hebben we hun jammergenoeg niet gezien.
Het was overigens erg gezellig en we hebben het ook over de afgelopen vakantie van Clemens en Helga gehad. Zij zijn naar China geweest en hebben alles zelf geregeld. De foto's hopen we nog een keertje te zien.
Tegen half zes rijden we verder naar Nispen alwaar Bert en Adrie en Robin,Kathelijne en Stijn ons al opwachten. Het is nog steeds erg warm, zeg maar heet(35 graden) en ondanks de schaduw onder de boom lijkt het warmer dan in Roosendaal. De bbq wordt aangestoken en Matthijs en Liesbeth arriveren tesamen met Emmelie. Matthijs zorgt voor het vlees op de bbq en de rest wordt op tafel gezet. Het is allemaal erg lekker en gezellig. Ik besluit om mee te doen met de rosé en dat bevalt goed. Later hebben we nog ijs als toetje. Al met al een hele gezellige avond.
Emmelie blijft ook slapen en ze wordt een paar keer wakker maar valt al snel weer terug in slaap.
Ook wij slapen , ondanks de warmte, verrassend goed.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten