zondag 29 juni 2014

Ingrid jarig

Vandaag ben ik jarig en dat moet gevierd worden natuurlijk. In plaats van taarten te (laten) maken , hebben we allerlei koeken/koekjes gekocht in Zweden.Dit tot grote teleurstelling van een aantal aanwezigen.
Volgende keer toch maar weer taarten dan!!!!
Rond een uur of een komen de eerste gasten binnen en dan volgen ook de andere. Het is lekker vol in huis en iedereen praat met iedereen. Onze nieuwe buurtjes komen ook en worden door iedereen verwelkomd en bijgepraat.
Silje moet op een gegeven moment gaan slapen en dat doet ze op ons logeerbed. De door Remco gehaalde reiswieg is dus niet meer nodig.

Heerlijk slapend

Annelie en haar zusje
Als Remco en Eleonie later naar huis willen gaan, Silje is dan al lang weer wakker en heeft bij bijna iedereen op schoot gezeten, is de reiswieg ineens wel bezet. Onze Sindre heeft dankbaar gebruik gemaakt van dat lekkere plekje.


Als we tegen zes uur de televisie aanzetten om naar de voetbalwedstrijd Nederland - Mexico te kijken, schuiven Yannick en Joel gezellig aan en is Aleida gedwongen om mee te kijken. Alle andere zijn dan al weer naar huis en Aleida gaat mij eerst even meehelpen om de varkens eten te geven.
In de rust vertrekken zij ook en dan is alle leutige verjaardagsvisite weer naar huis.
Hartstikke bedankt voor een hele leuke en gezellige verjaardag.

Via faceboek , sms , post ,telefoon en e-mail ben ik ook gefeliciteerd. Geinig om zoveel reacties te krijgen, zowel vanuit Nederland, België, Chili, Schotland, Brazilië, Zweden als Noorwegen.En ook nog vanuit Frankrijk , Italië en Engeland.

Nederland heeft de wedstrijd gewonnen en moet a.s.zaterdag weer spelen. Dan tegen Costa Rica.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten