zaterdag 28 juni 2014

Harryhandelen

Vandaag, zaterdag 28 juni,  gaan Peter, Femke en ik naar Idre om boodschappen te doen. Drinken hebben we nog volop maar al het andere dient aangevuld te worden. Vooral ook omdat ik morgen jarig ben en ik toch ook wat eetbaars op tafel wil zetten. Het is maar 4 graden, dus niet echt lekker zomerweer.
Aangekomen in Idre gaan we eerst een winkeltje binnen met jachtspullen etc. Femke vindt daar een nieuw drinkflesje en wij kopen een halsbandje en tuigje. We zijn nl. bezig om een nieuw hondje aan te schaffen en dan moet hij/zij toch een halsbandje hebben.
Daarna is het de beurt aan de Ica en de systembolaget en daarna gaan we lekker eten aan de overkant. We zijn hier al eerder geweest, in 2011 samen met Rinus en Astrid , en dat was toen goed bevallen.

Even poseren

Pizza hawai

Na het eten gaan we nog even terug naar de Ica om wat diepvriesspullen te kopen en daar lopen we nog bekenden tegen het lijf, Eirik en zijn vrouw. Eirik is de zoon van Åse. Na even bijgebabbeld te hebben laden we laatste dingen in het mandje en dan gaan we weer op weg naar Kåsa.

We besluiten om naar Bakken te rijden om ons voor te stellen aan de nieuwe bewoners aldaar, zij zijn afgelopen woensdag gearriveerd.
Het zijn Freddie en Heidie met hun tweeling Milou en Niek van ruim drie jaar. Zij hebben een hond van bijna zeven maanden, een deense dog met de naam Dex.
We drinken lekker koffie en nodigen ze uit om morgen bij ons te komen. Ze kunnen dan gelijk kennis maken met een aantal andere Nederlanders hier in de buurt.

Daarna door naar huis om alles uit te laden en op zijn plek te zetten, varkens te verzorgen en daarna lekker wat televisie kijken.









Geen opmerkingen:

Een reactie posten