vrijdag 17 januari 2014

Operatie Femke vrijdag 17 januari 2014Vanochtend hebben we Femke naar het ziekenhuis in Røros gebracht alwaar ze geopereerd is aan haar schouder. Het was een dagopname en alles is gelukkig goed verlopen. We waren tegen half zeven weer thuis in Kåsa.


Nadat we Femke in het ziekenhuis hadden achter gelaten zijn Peter en ik naar Funasdalen gereden om boodschappen te doen.

Zicht op de skipistes bij Funasdalen
We hebben daar ook wat koffie gedronken en natuurlijk zijn we naar de systembolaget (drankenhandel) geweest. Daar hebben we voor Femke een flesje Amarula gekocht, een kleine troost voor de pijn die ze vast wel zal hebben, en ook wat flesjes Belgische Kriek voor mijzelf.  Daarna terug naar Røros alwaar we wat gegeten hebben bij de Kaffestuga. Tegen vieren terug naar het ziekenhuis waar Femke lag te wachten op een controlefoto. Na nog wat instructies van de zuster en de dokter mocht Femke het ziekenhuis verlaten.. Eerst even naar de apotheek voor pijnstillers en daarna voorzichtig terug naar huis gereden.

Afgelopen donderdag heb ik een hele smak gemaakt op de weg terug van de post halen. Ineens gleed ik uit en viel plat op mijn rug en daarna ook met mijn achterhoofd op de grond. Het deed erg zeer en ik bleef dan ook even liggen. Peter schrok ook heel erg en heeft me daarna overeind geholpen. Resultaat: een lijf dat nogal beurs aanvoelt.

2 opmerkingen:

  1. Femke kijkt wel zielig...hoe gaat het nu?? En Ingrid..nog last van de val? Groetjes Floor & Marjan

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Gaat al een heel stuk beter gelukkig. En ik ......... eigenlijk geen last meer. Groetjes

      Verwijderen