dinsdag 31 december 2013

De laatste dagen van 2013

We kregen een uitnodiging om zondagavond te komen eten bij Jan en Inger in Øversjødalen en daar gaven wij graag gehoor aan. Ook Dennis en Kjellrun waren uitgenodigd, dus we waren met een heleboel Kåsinger. We werden ontvangen met gløgg en daarna konden we aan tafel. Er stond van allerlei lekkers en natuurlijk ontbrak ook de alcohol niet.



Hierna konden we ontspannen op de bank en was er tijd voor koffie en julebakst. Het was zoals gewoonlijk weer erg gezellig en we reden dan ook pas na twaalven weer op huis aan.
Daar kwamen we tot de ontdekking dat ik had vergeten te skypen met Nienke en Jhon en dat we de gsm's niet hadden gehoord omdat die in de gang lagen. Nogmaals sorry daarvoor.

Maandags zijn Femke en ik naar Tynset gereden, o.a. om mijn bril goed te laten zetten bij de opticien. Peter bleef thuis omdat hij weer een aanval van jicht heeft in zijn voet en erg moeilijk kan lopen hierdoor. Gelukkig is het niet zo erg als de vorige keer en heeft hij de eerste medicijnen er alweer voor ingenomen.
In Tolga heb ik ook gelijk mijn medicijnen opgehaald, drie maal daags een tabletje voor de eerstkomende drie maanden.
Tegen de avond begint het te sneeuwen en de temperatuur begon vanmorgen al met -12 maar loopt nu weer iets op.

Dinsdag worden we wakker en heeft het lekker gesneeuwd en buurman Erik heeft dan ook een hele klus om het pad vrij te maken. Peter gaat naar het huis hiernaast om de houtkachel aan te steken zodat daar later oliebollen gebakken kunnen worden. Dennis en Femke gaan aan de slag en het resultaat mag er zijn. Heerlijke oliebollen. Bedankt hiervoor Dennis en Femke.






Eleonie, Remco, Steven, Annelie en Silje komen 's-middags gezellig langs en krijgen het eerste baksel voorgeschoteld. Silje krijgt uiteraard haar flesje.


Remco, Annelie Silje en Eleonie


Steven

's-Avonds komt Dennis op bezoek en kijken we gezamenlijk naar de oudejaarsconferentie van Theo Maassen. Dennis heeft voor de hapjes gezorgd dus we komen niets tekort. Daarnaast zijn er dus ook de oliebollen en heeft Peter nog eiersalade, krabsalade en voor gevulde eieren gezorgd. En is er nog meer eetwerk aanwezig. Tegen twaalf uur zien we vuurwerk bij Monica en Erik en bij een van de hutten en daarna kunnen we elkaar een gelukkig 2014 toewensen. Hier dus gelukkig geen overlast van het vuurwerk.

Natuurlijk moet de door Dennis meegebrachte fles champagne opengemaakt worden.
 De champagne smaakt erg lekker en Dennis en ik maken de fles dan ook gezamenlijk leeg. We kijken naar De Wereld Draait Door en daarna naar de Toppers. Dennis haakt tegen half drie af en ook Femke verdwijnt naar bed. Peter en ik kijken gezellig het programma af, ruimen op en duiken dan ook ons bed in.

                  EEN ZEER GELUKKIG 2014 TOEGEWENST VOOR JULLIE ALLEMAAL


3 opmerkingen:

  1. Jullie ook een geweldig 2014 gewenst!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Eindelijk gelukt om een reactie te plaatsen😊!! Groetjes Floor en Marjan

    BeantwoordenVerwijderen