maandag 2 januari 2012

Oud en Nieuw 2011 / 2012

Oudejaarsdag heeft Peter samen met Dennis en Marjan oliebollen gebakken. Dit gebeurde in de keuken van het huis van Dennis. Mede door het pannetje azijn en de daarna gebrande wierook was er 's-avonds niets meer van te ruiken. Ze hadden ook appelbeignets,ananasbeignets en bananenbeignets gebakken. Heel erg lekker allemaal.
Om 18.00 uur nog even naar Nienke en Jhon gebeld om ze een gezellige avond toe te wensen. Daar was het gelukkig allemaal goed. Nienke had lekker gerust en ze zouden lekker samen zijn en genieten.
Oudejaarsavond hebben we heel gezellig gegourmet bij Dennis. We waren met zijn zevenen: Dennis,Marjan,Floor,Kjellrun,Peter,Femke en ik. Dit was de eerste keer voor Kjellrun en zij vond het heel erg leuk en lekker.We hebben eerst een lekkere smoothie gedronken, klaargemaakt door Marjan.
Na het gourmetten hebben we millardair gespeeld, een soort monopoly. Hierbij tevens nog wat lekkers gegeten en gedronken. Om 24.00 uur geproost op het nieuwe jaar en even naar buiten gekeken omdat ze bij de buren wat vuurwerk afschoten. Een hele rustige en zeer gezellige oudejaarsviering.
Rinus belde nog en Femke heeft met hem en Astrid gekletst en heeft iedereen ook daar een zeer gelukkig nieuwjaar toegewenst.
Een sms-je naar Nienke en Jhon gestuurd en er ook eentje terug ontvangen.

Op 1 januari 2012 zijn Peter en ik naar Tolga gereden. Het had lekker gesneeuwd en er was nog niet geschoven. Zodoende door een lekkere dikke laag sneeuw gereden en alles ging gewoon goed.
In de werkplaats van Danielle en Hein hadden we een nieuwjaarsborrel. Iedereen had ook hier weer van alles en nog wat meegebracht dus er was van alles en nog wat om te drinken en te eten.
Het was ontzettend gezellig en de gastvrijheid van Hein en Danielle is onbetaalbaar.

's-Avonds nog naar Nienke en Jhon gebeld en ook naar mijn vader. Hij was weer thuis na een paar weken bij Ans in Duitsland te zijn geweest. Rinus had hem opgehaald en daarna hadden ze lekker bij Astrid en Peter gegeten.
Hij moest weer wel wennen in zijn flat met zijn nieuwe kast etc. vertelde hij.

Vandaag 2 januari naar de dokter in Tolga geweest. Deze keer voor mij aangezien ik al enkele weken last had van mijn rechterschouder. Het blijkt een slijmbeursontsteking te zijn. Een spuit en diclofenac moeten het verhelpen. Laten we het hopen want zo is het ook niets.

Met het pootje van Peter gaat het zo zo. Ook hij is aan de diclofenac en hij moet regelmatig rusten en koelen. De laatste week van december kreeg hij zijn frikort thuisgestuurd. Oftewel hij had zijn eigen bijdrage voor de dokter en medicijnen geheel betaald en hoefde daarna niets meer te betalen. De laatste keer doktersbezoek en medicijnen in 2011 waren daardoor gratis. Dit wordt bijgehouden en je hoeft het alleen maar zelf te controleren. Erg gemakkelijk dus.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten