woensdag 13 juni 2018

Op en neer naar Idre

Woensdag 13 juni komen Nico en Ineke onze kant op en dan rijden we gezamenlijk naar Idre. Femke zit bij Nico in de auto en achterin staan twee grote boxen. Wij hebben een box achter op de auto.
De bestelde snacks voor de frietdag in augustus en de bestellingen van deze en gene zijn gisteren aangekomen in Kisa in Zweden en net als de vorige jaren wordt dit door Hasse naar Idre getransporteerd zodat wij het daar op kunnen halen.

In Idre aangekomen gaan we eerst eten en dan zien we Kees Siep die met twee collega's ook in Idre is. Het eten smaakt goed en we zitten lekker op het terras.
Daarna boodschappen doen en als Hasse met zijn vriendin arriveert zijn we net klaar. Alls wordt overgeladen en dan rijden we weer op huis aan. In Drevsjø halen we nog wat schroeven en kippengaas en dan gaan we weer verder.

Thuis aangekomen splitsen we de boel uit en nemen Nico en Ineke hun snacks en die van Tonny alvast mee.

Wij zetten namen op de dozen en ontdekken dan dat ook de kipsate met milde saus niet is meegeleverd. We hadden al te horen gekregen dat van Mora de bamischijven en de kaassouffle's iet waren meegekomen uit Nederland. Jammer maar helaas.

De diepvries zit vol en na betaling mogen de mensen het hier weer op komen halen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten