zondag 14 september 2014

Zondag 14 september

Aangezien Loreena van Liere gisteren 16 jaar is geworden, en zij en wij niet in Vingelen waren, gaan we vandaag op weg om haar verjaardag te vieren.
De eerste stop is echter bij Hein en Daniëlle om daar de op 15 juli jongstleden geboren varkentjes te gaan bewonderen. Aldaar aangekomen zijn Hein en Daniëlle bezig om hout te sjouwen, Nora loopt lekker ergens buiten en Julia , haar jonge toekomstige lover Romeo en haar acht jonkies staan in het bos bij het huis.
Beer en wij worden begroet door Nora en even later ook door de kleine biggetjes die nu nog door het gaas kunnen komen.







Na nog wat gedronken te hebben en over de piggies te hebben gepraat gaan we op weg naar Fam. van Liere. We komen tegelijk aan met Aleida en Joel en Hein en Daniëlle arriveren even later ook.
Natuurlijk feliciteren we eerst het feestvarken en ook pa , ma en broerlief. Foto's zijn gemaakt door Colinda en door mij ijverig over genomen.

Sweet sixteen
Het is lekker druk en gezellig en we genieten ook vandaag weer van het heerlijke weer ,het  fijne gezelschap en de hapjes en drankjes.

Silje , Eleonie , Annlie en Tygo

Matjo en Linda

Henk en Tino

Nico en Rene

Hei , Matjo , Loreena , Daniëlle en Henk

Matjo en ik

Hein , Loreena , Maan ,Esther , Andre , Remco , Rene , Tino , Joel en Aleida

Linda , Eleonie , Peter , Ingrid en Steven

Miranda , Rene , Tino , Joel , Aleida , Daniëlle , Nico ,Hein en Loreena

Loreena , Tygo , Steven , Niels en Annelie
Esther en Rene hebben de door Rene Goris naar Oosterhout gebrachte Zwarte Pietenpakken meegenomen naar Vingelen en daar laden wij ze over in onze auto. Dank je wel Hoofd Piet uit Roosendaal voor deze gulle gave. Namens het Sinterklaascomite uit Tolga: hartstikke bedankt oftewel tusen takk.

Daarna nemen wij afscheid en rijden ook wij weer naar huis om daar eerst de thuis gebleven beesten te verzorgen en dan nog even voor de televisie.
Het weekeinde zit er weer op en we hebben er van genoten.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten