zaterdag 13 september 2014

Lokalmat Tolga zaterdag 13 september 2014

Zaterdag 13 september is het Lokalmat in Tolga en hebben we afgesproken met Eli en Anne, de nieuwste Nederlanders in Tolga, bij Malmplassen. We drinken gezamenlijk koffie op het terras en Beer krijgt een bakje water van de serveerster.
Daarna gaan we het terrein op van Lokalmat en dan lopen we al gauw bekenden tegen het lijf. Het is heerlijk weer en gezellig druk. Als we Fam. Pijl tegenkomen wordt Beer aan Peter gegeven en mag ik Silje vasthouden. Wat groeit ze toch en wat een heerlijk meiske is het toch. Je wordt gewoon vrolijk als je haar ziet en ze je toelacht met haar hele gezichtje. We komen nog meer bekenden tegen en we stellen Eli en Anne voor. We drinken koffie en proeven allerlei lekkere dingetjes. Bij de stand van Femundløpet kopen we een nieuw petje voor Peter en een T-shirt met lange mouwen. We kletsen even met Kristin en Heidi en dan gaan we weer verder. Bij sommige standjes is alles al uitverkocht, dat is jammer voor ons maar goed voor de zaken natuurlijk.
Hier een paar foto's genomen door Sindre Riise.


Colinda





Dag Aasen

Sneppen

Nederlandse stroopwafel van Hein en Daniëlle

Na afscheid te hebben genomen van Eli en Anne gaan wij verder naar Nico en Ineke en nemen we plaats bij hun op de veranda. Wat genieten we toch zo. We worden uitgenodigd om te blijven grillen en dat slaan we niet af. Lekker genieten van elkaar en van het heerlijke weer.
Met dank aan Ineke en Nico voor de foto's , het eten en de gezelligheid.






Tegen 20.00 uur zijn we weer thuis en verzorgen we de beesten die natuurlijk honger hebben.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten