zaterdag 19 juli 2014

Zahiria's Be My Lover

De eerste foto's van onze nieuwe pup, genomen door de fokster.







Vandaag, zaterdag 19 juli, zijn we onze nieuwe pup op gaan halen. Het is weer een berner sennen geworden, een reutje deze keer. De fokster had aangeboden om naar Trysil te rijden, zodat wij maar twee uur hoefde te rijden i.p.v. zo'n zes uur. We hadden om 13.00 uur afgesproken bij de Statoil en daar was ook een winkelcentrum bij, waar we op ons gemak wat rond gekeken hebben omdat we iets vroeger waren dan afgesproken. Ook hebben we daar wat gegeten en toen was het tijd om onze nieuwe hond te gaan begroeten. Officieel heet hij Zahiria's Be My Lover maar wij  gaan hem  Beer noemen, en aan zijn poten te zien zal het ook wel een beer worden.
Nadat we de papieren overhandigd hadden gekregen en de betaling was voldaan, kregen we nog een puppypakket mee, bestaande uit een zak met drie kilo voer, een kam, een nagelknipper, een speeltje, een botje en een ehbo-setje.
Na afscheid te hebben genomen hebben we Beer achter in de auto gezet, in de nieuwe bench en zijn we weer richting Kåsa gereden. Onderweg in Drevsjø gestopt om hem uit te laten en toen weer verder naar huis. Onze beestenboel bestaat nu dus uit: drie varkens , vijf kippen en een haan , een kater en een poes en nu ook weer een hond erbij.

Even poseren

Lekker op het terras

Samen met Femke

Uitlaattijd


Samen met Mickey

Zie je me wel

Alweer op de foto

In de nieuwe bench

Zittend drinken

In het hoge gras achter het huis

Moe

Ik kan nog even groeien, de bakken kunnen omhoog.




Geen opmerkingen:

Een reactie posten