vrijdag 2 augustus 2013

Week 30 en 31

Maandagavond zijn de ouders van Yvonne, Klaas en Bea Knol, met de caravan bij ons  komen staan. Eventjes genieten van onze mooie omgeving en natuurlijk de rust.

Dinsdag is Peter naar Funasdalen gereden om onze auto weg te brengen voor reparatie. Bjørn Olav is met zijn auto ook daar naartoe gereden en zodoende kon Peter terugkomen met hem. Nu even wachten wanneer de auto klaar is.

Woensdagavond hebben we gebarbequed.  Bianca was er samen met Bart, Michiel en Madelon en Dennis met Charles. Klaas kwam , na thuiskomst uit Tolga, ook nog even bij ons zitten/staan. Jammer genoeg waren er zoveel muggen en knotjes dat het niet leuk meer was. Bea moest binnen gaan zitten en wij deden niets anders dan wuiven en zwaaien.

Charles,Dennis,Peter,Bianca en Bart

Michiel,Madelon en Nana

Vuurtje stoken hoort erbij. 

Gecontroleerd fikkie stoken


En weer lukte het niet....
Donderdag was het kulturkveld in Øversjødalen en daar zijn Peter en ik samen naar toe gegaan. Het begon om 19.30 uur maar uit ervaring wisten we dat we vroeg bij moesten zijn. Net na 18.30 uur dus weggegaan en zodoende hadden we een goede plaats in het midden van de zaal.


Dalakopa


Astrid Sugaren, haar roots liggen in Øversjødalen
Zaterdags zijn we niet naar de Orvdalen pub geweest maar zijn we lekker thuis gebleven. Zondags hebben we lekker buiten gezeten en hebben we tegen vijven een afscheidsborrel genomen in de caravan. Lekker zitten kletsen met Klaas en Bea die maandagmorgen weer vertrekken naar Nederland.

Maandag is Peter met Inger naar Funasdalen gereden om onze auto op te halen. Op de terugweg heeft hij mij opgehaald en zijn we bij Malmplassen iets gaan drinken. Daar kennis gemaakt met Aukje, de schoonzus van Theo die daar een aantal dagen zijn. Femke was aan het werk en die is daarna met ons mee naar huis gereden.
Yvonne had 's-morgens nog een heel leuk poppetje achtergelaten wat haar moeder gemaakt had. Dit mogen we meenemen voor Yore. Bea, hartstikke bedankt voor dit leuke cadeau.

Vrijdags moest ik eigenlijk nog werken maar ik kreeg vrij van Berit zodat ik nog een en ander kon afmaken thuis.'s-Avonds koffers ingepakt voor onze reis naar Maastricht.Geen opmerkingen:

Een reactie posten