zondag 25 augustus 2013

Week 34

We zijn zo'n beetje iedere dag op Hovland geweest met een lading spullen. Het is erg mooi weer met veel zon en hopen we zo nog even te houden. Donderdag zijn we hout over gaan brengen en we besloten het gelijk te gaan stapelen. Is nu wel wat meer werk maar het neemt minder plaats in en het pakt makkelijker van de winter.


Aangezien we op dit moment jammer genoeg bijna geen werk hebben besloten we om vrijdag verder te gaan met hout stapelen. Ook hebben we de kast van Femke alvast naar Hovland gebracht en tegelijkertijd ook nog een ander kastje meegenomen.

Zaterdag besloten we om boodschappen te gaan doen in Tolga en Tynset en daarna zijn we naar Vingelen gereden, naar Colinda en Matjo. We hebben daar heerlijk op het terras gezeten en genoten van een glaasje martini (Peter) en een zalige radler voor mij. Tino was zo goed om er eentje af te staan voor mij. Daarna terug gereden en languit op de bank naar de televisie liggen kijken.

Zondag hebben we eerst wat uitgeslapen, ja we worden ook wat ouder, en daarna zijn we naar Hovland gereden. Dennis kwam ook om diverse klusjes te doen. Peter heeft luxaflex en gordijnen opgehangen. De luxaflex hadden we zaterdag in Tynset gekocht. Zelf ben ik bezig geweest om de stapel gekliefd hout ,die enige weken geleden al naar Hovland was gebracht, in kruiwagens naar de garage te brengen en daar te stapelen. Fam. van Liere kwam gezellig langs om onze nieuwe stek te bekijken en nu heb ik dan wel een foto gemaakt. Vorige week jammer genoeg vergeten toen Hein en Daniëlle er waren.


Nana was ook mee en die vond al snel een stukje schaduw om in te liggen.


Tegen half vijf zijn Peter ,Nana en ik nog een stukje naar boven gelopen. Langs de hut van de zus van Bill Kaasen en dan nog een stukje verder naar boven.

De hut waar bijna nooit iemand komt


Peter en Nana bij het water


Uitzicht richting Ola Nitroen





Links achteraan ligt Bakken, de boerderij waar Dennis woont

Mooi plaatje




En weer terug beneden
 Daarna terug naar Øversjødalen voor een rustig avondje in een steeds kaler wordend huis.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten