zondag 26 februari 2023

Week 8

Maandag 20 februari kan Peter 6 pakken met sagflis halen bij Strand Unikorn in Tolga. Meer kunnen we er niet kopen en het is onzeker wanneer we weer wat kunnen kopen.

Dinsdag moet ik eerst bloed laten prikken in Tolga en dat in 1 keer goed. Dan gaan we in Tynset een tupperwareboks ophalen die ik gekocht heb. Daarna naar de bakker waar we een zak brood kunnen kopen, naar de Spar voor een gratis fles cola zero en daarna naar de Domus. Eerst naar de apotheek want Femke heeft heel veel pijn in haar rug en ze heeft geen pijnstillers bij. Boodschappen doen en achter zakken halen en dan weer naar huis. Peter helpt bij het uitladen en dan zien we dat in een zak van de Coop allemaal berlinerbollen zitten. Dat wordt suiker smullen voor de varkens.

Daarna eten we en rijden Peter en ik naar Øversjødalen om vuil weg te brengen. Ook papier en karton en lege flessen etc. Dan is alles weer opgeruimd.


Woensdag is het erg slecht weer en we gaan niet på lofte.

Donderdag 23 februari 




Daarna gaan Peter en ik sagflis halen bij Telasag. Eerst moeten we op ons weggetje door de sneeuw ploegen want Erik is nog niet geweest. En er ligt erg veel. Maar goed dat we de Isuzu hebben want anders was het niet gelukt. Bij Telasag moeten we aan de andere kant zijn van waar we de vorige keer waren en dan is het een stuk makkelijker scheppen etc. We vullen de gehele krachtvoerzak, binden hem vast en rijden dan weer naar huis. Daar rijdt Erik net ons weggetje op en komen we in ieder geval beter thuis.






Zak met sagflis op de låve gezet,

Vrijdags doen Femke en ik boodschappen.

Zaterdag en zondag alles goed schoongemaakt bij varkens en kippen en alles klaargezet qua sagflis en voer. Zondag heeft Peter nog een vergadering van de visvereniging en daarna pakken we onze koffer. Want morgen vertrekken we voor een bliksembezoek aan Nederland.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten