woensdag 28 november 2012

Neuroloog

Vandaag zijn we al vroeg vertrokken naar Tynset omdat ik daar om 09.00 uur een afspraak had bij de nevrologiske klinikk. De neuroloog heet Sascha Mitrovic en heeft in het huis gewoond waar Colinda en Matjo nu wonen in Vingelen. Na een kwartiertje wachten werd ik binnen geroepen en heeft hij een aantal vragen gesteld en wat onderzoekjes gedaan. Conclusie: klassieke symptomen van het carpaal tunnel syndroom. Om zeker te zijn moet ik over veertien dagen terugkomen en dan wordt er m.b.v. electrische impulsjes een testje gedaan. Is het dan inderdaad het geval dan wordt ik doorverwezen naar het ziekenhuis in Tynset om geopereerd te worden. Nog even afwachten en doorzetten dus.

Daarna zijn we wat boodschappen gaan doen en hebben we kofie gedronken bij de Domus. Daar zagen we Leif met Gunnhild en Åse, meerdere hier uit het dal dus. Daarna doorgereden naar Vingelen om de administratie bij Vekstra af te geven en die van 2010 mee terug naar huis te nemen. Even met Aleida gesproken, o.a. over onze twee studenten en daarna zijn we verder gereden naar het nieuwe huisje van Hein en Daniëlle. Hein was bezig om het laatste stuk vloer uit de kelder te slopen en Daniëlle was aan het verven. Ze hebben nog een hoop te doen maar je kunt al wel voor je zien hoe het zal gaan worden. We wensen ze nog veel klusplezier en heel veel succes.
Daarna naar Tolga en terug naar Øversjødalen.

Tegen zessen zijn we naar het samfunnshus gelopen en hebben daar alvast een voorschot genomen op de verjaardag van Bjørn Olav. Hij wordt a.s. vrijdag nl. 50 jaar. We hadden geld uitgelegd en in een mooie fotokaart gestopt. Tevens hadden Kari Grete en ook Elin een mooi gedicht gemaakt. Tevens waren er extra lekkere taarten in de vorm van o.a. pavlova,speciale kringle ,dikkere wafels etc.
Al met al een leuke viering.
Terje en Kari Grete hadden voor mij een bakboekje uit een tijdschrift meegenomen. Allerlei recepten, ook voor Kerst en dus moet er nu gebakken gaan worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten