zondag 4 november 2012

Het vieren van .....

Afgelopen weekeinde hebben we de verjaardag van Peter gevierd. Het totaal ontvangen kaarten is nu opgelopen tot 37, en dat is een mooi resultaat.

Vrijdagavond heb ik een citroencake en een pepperkakecake gemaakt en zaterdagmorgen heeft Peter chocolademuffins gemaakt.
 
Zaterdagmiddag kregen we eerst bezoek van Theo,Yvonne,Jildou en Rindert en even later kwamen ook Matjo,Colinda,Tino en Loreena. Peter werd goed verwend met chocolade,een adventskraskalender en een leuke, door Colinda zelfgemaakte slaapmuts. Ikzelf kreeg van Theo en Yvonne nog een mooie orchidee voor mijn verjaardag.


Pompoen is gemaakt door Loreena

Zaterdagavond kwamen Bjørn Olav, Jan en Inger ,Ola en Tove, Dennis, Marjan en Floor en Mel en Nigel. Ook nu weer verwend met wijn, sterke drank uit Finland, een cadeaukaart van Sport1 in Tynset, een fles rum, chocoladeletters( ja, ook eentje voor mij), een doosje geluk en een doosje gezondheid. In dat laatste zaten vitaminepillen voor 55+ , dropjes en chocoladekikkers. Harstikke leuk verzonnen dus.

Zondagmiddag kwamen Remco,Eleonie, Steven en Annelie. Zij hadden honing,kaas en crackers uit de omgeving bij.

Het was hartstikke gezellig en we hebben er van genoten.
 
Op Peters verjaardag zelf zijn we nog naar Idre geweest om boodschappen te doen. Het was hier en daar glad op de weg maar het was goed om te doen. Het is heel de dag boven nul geweest. 's-Avonds hebben we een lekkere schrobbelaer gedronken op zijn gezondheid.

Vrijdag sneeuwde het maar het was ook boven nul. Resultaat: papsneeuw. Ze kwamen sneeuwruimen maar dat was heel lastig. Voor de rest gewoon gewerkt.

Uitzicht vanuit keukenraam

Moet dat nou .....

 



Zaterdag en zondag ook elke keer wat sneeuw, maar ook boven nul. Op zondagmiddag zelfs twee sneeuwruimers aan de gang. Moet niet gekker worden.  

Zondagavond ontdekte we dat onze Mickey een nieuwe slaapplaats had gevonden. In de oude kast van Annelise dus. Ze maakt zelf het deurtje open en gaat bij de rode sjaal liggen.


                                                          

Geen opmerkingen:

Een reactie posten