maandag 28 mei 2018

Beer naar de dierenarts voor de jaarlijkse inentingen

Aangezien het zo warm is heb ik besloten niet naar de dierenarts in Drevsjø te rijden maar een afspraak te maken bij de dierenarts in Tynset. In Drevsjø met je gewoon komen en als het druk is kun je lang moeten wachten. Als je dan in de volle zon staat is het niet erk lekker dus vandaar.

Beer is heel enthousiast en spring gelijk achterin en is gewoon erg rustig als Femke en ik naar Tynset rijden. Daar moeten we even wachten en dan hangt hij lekker over de afscheiding net alsof hij over de brug hangt bij ons. Na een tijdje wegen we hem alvast en hij is gelukkig niet veel aangekomen na de castratie. Hij weegt nu 43,3 tegenover 42.5 op 7 september vorig jaar. De assistente scant ondertussen ook zijn  chip om er zeker van te zijn dat het inderdaad Beer wel is.
Als we aan de beurt zijn gaat hij rustig mee naar binnen en klimt gelijk op de tafel. De dierenarts kent Femke aangezien zij samen met haar hond en Femke met Cissa op de puppycursus zijn geweest.
Beer wordt even onderzocht en krijgt daarna zijn inentingen. Ik vraag gelijk om een paspoort aangezien hij nu alleen nog maar een gezondheidsboekje heeft. Daarna nog een zak voer mee en dan rijden we weer verder.
Femke en ik doen even om de beurt boodschappen en daarna nemen we varkensvoer mee en rijden we terug naar Kåsa.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten