donderdag 18 augustus 2016

Week 32 en 33

Vrijdag gaan we eerst bij de varkens kijken en daarna gaan we boodschappen doen in Tynset.
Tegen de avond rijdt Peter met de tractor naar boven om fruit en groenten te brengen.





Daarna rijdt hij nog een keer met de watertank en terwijl hij over het veld rijdt gaat het mis. DE varkens hebben nogal wat gaten gegraven en terwijl een wiel van de tractor daar inrijdt gaat de watertank er vandoor en belandt op zijn kop in het gras. Daar kunnen we zelf niets aan veranderen dus dat moeten we aan Erik vragen.

Zaterdag 13 augustus vertrekt Femke naar Zweden om bij Leaf en Billy op bezoek te gaan.



Zondag brengen we zakken naar Øversjødalen en gaan dan even bij Erik langs. We drinken koffie en horen dan ook dat we een verkeerde triangel hebben besteld voor de tractor. Deze is bedoeld om achter aan de tractor te hangen zodat we daar o.a. een contragewicht aan kunnen hangen.
Hij hoort van het ongelukje met de watertank en zegt ons toe om ons hier mee te helpen.

Als we net thuis zijn en verder willen gaan met hout zagen en klieven komt Erik al aangereden met de tractor en rijden hij en Peter naar boven om de watertank overeind te zetten en het water in het bassin te laten lopen.

Erik met de gehavende watertank.
Daarna zagen en klieven we erop los en gaan dan weer naar onze piggies toe.



Maandag rijdt Peter naar Tynset om bij Holmen door te geven dat er een andere trekant besteld dient te worden. Hij gaat langs bij de Coop in Tynset en Tolga en is daarna weer thuis.

Dinsdag tegen half zeven is Femke weer thuis en heeft ze een pizza bi die bij Vito in Tolga gehaald. Het is heerlijk weer en we eten dus lekker buiten.





Badtijd










Donderdagmorgen rijden Femke en ik naar Tolga omdat ik naar de fysio moet en daarna rijden we door naar Tynset om wat boodschappen te doen en om fruit en groente voor de varkens te halen.
De auto zit helemaal vol als we terug rijden en het ruikt naar brood.

Die middag rijdt Peter naar Telasag om vier watertanks op te halen.

Hoge lading

Heerlijke donderdagavond

Geen opmerkingen:

Een reactie posten