zondag 3 juli 2016

Week 26

Maandag bellen we naar Folldal om te horen wanneer we het beste kunnen komen om de bestelde leskur (nissehut) op te halen. We horen dat de weersverwachting nu niet zo best is en dat we morgen nog maar even moeten bellen.

Dinsdag in de middag rijden Peter en Femke naar Folldal. Na een telefoontje kregen we namelijk te horen dat het weer daar goed is en zo zijn ze op weg.
Ineke en Nico komen die avond langs en tegen negenen zijn Peter en Femke ook weer thuis.

Woensdag 29 juni ben ik jarig en wordt ik 56 jaar en werken we gewoon.
Femke heeft een afspraak bij de tandarts en gaat daarna eten halen in Tynset.
Bill komt 's-avonds nog wat spullen ophalen en heeft een potroosje bij voor mij.
Die avond brengen we ook de aanhangwagen met de spullen voor de leskur naar boven met de tractor.

Donderdag gaan Femke en ik naar de fysio en daarna verzetten we de lammetjes.Ze staan nu naast de werkplaats en kunnen daar een stuk naar boven lopen.





Peter en Femke rijden die avond naar Tynset om een auto te gaan bekijken. Hij ziet er goed uit, is niet al te duur en zodoende komen ze met twee auto's terugrijden.

Zaterdag komen Nico en Eli om Peter te helpen met het opbouwen van de leskur. Nico heeft gisteren nog hout gehaald in Tynset aangezien Peter en Femke dat niet meer mee konden nemen op de aanhangwagen afgelopen dinsdag.

Femke en ik gaan hout klieven en daarna stapelen.


Het begin ligt er weer.

Hein en Daniëlle komen zondags samen met Svein en Kristine de boot uit de garage halen en dan gaan ze naar de boothaven in Øversjødalen om hem in het water te leggen en wat te gaan varen.

Wij rijden die middag nog even naar het samfunnshus in Øversjødalen alwaar Kari Grete en een aantal vrijwilligers een zomercafe hebben geopend. We drinken koffie en kletsen wat bij met een aantal andere gasten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten