zondag 31 augustus 2014

Zaterdag en zondag, de laatste dagen van augustus

Zaterdagochtend heb ik het varkenshok uitgemest en ook het kippenhok netjes gemaakt. Peter was ondertussen beneden aan het werken, dus het was goed verdeeld.
Na wat gegeten te hebben zijn Peter en ik naar Tynset gereden. Eerst naar het benzinestation in Tolga alwaar we onze geplakte autoband hebben opgehaald. Die liep langzaam leeg en dat kwam doordat er een spijker inzat. Daarna verder naar Tynset om speciaal kippenvoer te kopen, naar de Europris voor wat andere dingen en nog even naar de apotheek. Toen naar André die vandaag 46 jaar is geworden. We werden al opgewacht door Niels en Tygo en daarna gezamenlijk naar binnen. Nico , Ineke , Tonny en Ylva kwamen even later ook en het was een gezellige middag. Lekker gekletst en gegeten en gedronken.
Tegen half zes zijn we naar de Coop gereden om nog wat boodschappen te doen en toen weer terug naar huis.

Zondagochtend een klein beetje uitgeslapen en daarna wat wassen gedraaid , gestofzuigd en natuurlijk de beestenboel verzorgd. Daarna was het tijd voor de kerkdienst in Holøydalen Kirke: høsttakkefest. Jens , Stein en Johan zorgde voor muziek en zang en na de dienst was er koffie en taart.
's-Middags zijn Peter en ik met Beer gaan lopen. Richting Erik en daarna naar boven. Er waren volop bosbessen, cranberries en heel veel verschillende paddenstoelen. Beer liep goed mee en had het goed naar zijn zin.






Bijna bij Bakken

Het paard van Freddie en Heidie

Paard met koeien op de achtergrond
We hebben daarna heerlijk koffie gedronken bij Freddie en Heidie en Beer heeft nog gespeeld met Dex.
Daarna moesten we nog naar huis lopen. We hebben Beer maar een eindje gedragen en daarna liep hij weer vrolijk mee. Al met al een heerlijk weekend gehad.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten