vrijdag 16 mei 2014

Week 18 en 19

Zaterdag 3 mei zijn Andre en Linda met beide kinderen op visite geweest.

Zondag 4 mei hadden we om 12.00 uur jaarsvergadering van Fjelltun, het dorpshuis hier in Kåsa. Daarna zijn we bij Dennis op de koffie gegaan en hebben we Marjan en Floor ook weer gezien.
Wij waren voor de 1e keer weer op de fiets en dat viel toch weer even vies tegen.

Maandag gewerkt op Vidarheim en woensdag eerst møte met alle renholders en daarna naar Astrid Øien. Daar moest ik mee eten en daarna heeft Astrid geweefd en mij wat uitleg gegeven. Het was voor haar al wat jaartjes geleden maar ze kwam zelf met het idee. Een goed teken dus.

Vrijdag met de kid naar Tolga. Trude reed en zij vertelde dat er misschien puppies kwamen bij haar Berner Sennen. Spannend dus en misschien iets voor ons. Peter kwam mij daarna ophalen en toen zijn we naar Tynset gereden om de verjaardag van Niels te vieren. Hij is negen jaar geworden.
Het was erg gezellig met Nederlanders, Noren en een Amerikaan. We hadden lekkere taart en daarna nog soep, pizza, lasagna en pasta. Tegen negenen nog wat boodschappen bij de Rema gedaan en daarna terug naar huis.

Zaterdags gewerkt voor VGBE en zondags lekker buiten geklust.
Dennis en Marjan kwamen nog op de koffie en we hebben haar een goede terugreis gewenst naar Nederland. Floor was donderdag al met het vliegtuig terug gegaan aangezien zijn dochter een baby had gekregen.
Mickey vond de strijkplank wel lekker om te liggen.



Maandags thuis gewerkt en tegen zessen naar Øversjødalen gereden voor het vårkonsert van de Tolga Kulturskole. Loreena deed ook mee en het was een leuke avond.


Daarna hebben we nog wat gelopen bij ons in de buurt.





Dinsdag was Eleonie jarig en dus zijn we 's-avonds naar Hodalen gegaan om haar te feliciteren.

Woensdag eerst op Vidarheim gewerkt en daarna naar Astrid. Het was lekker weer dus zijn we på tur geweest.


Astrid met Rex





Donderdag waren Nico en Ineke 44 jaar getrouwd en zijn we daar naar toe geweest. We hadden mijn fiets en de fiets van Femke meegenomen zodat Nico daar naar kon kijken en eventueel kon repareren.

Vrijdag zijn Peter en ik samen naar Tolga gereden. Ik om te werken op Vidarheim en Peter om onze auto bij Tolga Bil weg te brengen voor een beurt. Peter heeft de auto van Dennis mee terug genomen naar Kåsa en onze auto werd 's-middags bij Vidarheim afgeleverd.
Bij Vidarheim heb ik alle ramen van binnen en buiten gewassen en ook al het andere goed schoon gemaakt. Morgen is het 17 mei en dan moet alles blinken.

Thuis gekomen nog wat mailtjes ingeboekt en daarna nog naar buiten om te genieten van het weer.





Geen opmerkingen:

Een reactie posten