vrijdag 2 mei 2014

Ritje Hamar

Vandaag zijn we naar het ziekenhuis in Hamar geweest. Peter had daar een afspraak voor nacontrole i.v.m. zijn operatie.
We hebben op ons gemak gedaan en zijn ook deze keer via Tynset gereden. In Rena gestopt om koffie te drinken met een stukje taart en daarna door naar Hamar. We waren mooi op tijd en na even gewacht te hebben werden we binnen geroepen bij Arnulf Kjos. Hij vertelde dat de operatie langer had geduurd dan verwacht maar dat alles zeer goed was gegaan. Aangezien Peter zich nu ook prima voelt , geen problemen heeft met eten en drinken en ook geen last heeft van maagzuur etc. , hoeft de chirurg hem niet meer te zien.
Geheel beter verklaard dus.
Met dat goede bericht zijn we richting Elverum gereden en hebben we bij Plantasjen plantjes en bloemetjes gekocht. Daarna naar het Kremmertorget alwaar ik tegen iets aanliep wat ik nog niet eerder gezien heb. In de deurklinken van de toiletten zat een lampje dat rood was bij bezet zijn en groen bij niet bezet. Wilde er eerst een foto van maken: hoezo boerinneke is in de grote stad.
Na nog wat cadeautjes te hebben ingeslagen zijn we boodschappen gaan doen bij de Coop obs en toen was het weer tijd om terug naar huis te rijden. In Rena weer gestopt bij het Østerdalen hotel alwaar we heerlijk gegeten hebben en toen bij Koppang de oude weg naar Tynset op. Hierbij dus langs Øvre Rendalen gereden en daarna langs Tylldalen. Grote verschillen met groene weiden en besneeuwd landschap, schapen met lammetjes buiten en ook koeien die al buiten staan.
Na een lange dag waren we rond kwart over tien weer thuis en werden we begroet door drie enthousiaste dieren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten