dinsdag 6 mei 2014

Nana 7 februari 2005 6 mei 2014

Vandaag hebben we afscheid moeten nemen van onze lieve Nana. Tot het laatst heeft ze geprobeerd om haar rondje mee te lopen, maar vandaag was het genoeg.
We hopen dat ze genoten heeft van haar leventje, hier in Noorwegen en van te voren in Nederland.
We zullen haar ontzettend missen.
Gisterenavond liep ze nog met ons mee naar de brug, maar vanochtend vond ze de hoek van de schuur ver genoeg. Ze ging zitten en keek mij met haar grote ogen aan, het is genoeg vrouwtje.
We zijn naar de dierenarts in Drevsjø gereden en die constateerde dat ze veel pijn had. Een operatie kon uitgevoerd worden maar zou een lange revalidatie inhouden. Aangezien haar andere kniegewricht ook al problemen had hebben Peter en ik besloten dat we haar in zouden laten slapen.Het doet ontzettend pijn maar we houden in gedachten dat zij nu zonder pijn is.

Nana voor het eerst vast gehouden bij de fokker

Nana in het huis aan de Flintdijk

In de tuin

Bij de fotograaf

Laatste grote tocht voor Nana


Nana in Kåsa

2 opmerkingen:

  1. Beste Peter & Ingrid,
    Ik ontdek net jullie blog, helaas met een erg triest bericht. Ik wil jullie veel sterkte wensen met het verlies van jullie lieve Nana. Het doet zo zeer, maar de mooie herinneringen zullen blijven.
    Groeten van Gonny

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Beste Peter en Ingrid,
    Wat een prachtige foto's hebben jullie van Nana geplaatst. Heel veel sterkte met het verlies van jullie trouwe viervoeter.
    Groeten,
    Véronique

    BeantwoordenVerwijderen