zondag 24 maart 2013

Hodalen Hutspot

Net als vorig jaar was er ook nu een evenement georganiseerd door Hein en Daniëlle Driehaus. We waren met minder helpers maar het enthousiasme was er niet minder om.
Zaterdag 23 maart bestond de ploeg uit : Hein,Daniëlle,Ingrid Eide,Thorbjorn Liell,Tor,Matjo,Tino,Nico,Ineke en Peter. Later kwamen ook Colinda en Loreena nog helpen. Peter en ik waren tegen zessen weer thuis met een hoop etensafval voor Julia.

Even intapen.

Tino,Matjo,Ineke en Nico

Daniëlle
 
Risgrøtt voor de helpers en de rest voor zondag

Thorbjorn aan het uien snijden















Tino
Zondag 24 maart was het , net als de dag ervoor, prachtig weer met een zalig zonnetje. Na een skype met Nienke,Jhon en Yore en een telefoontje met Rinus en Ria, zijn Peter en ik tegen half twaalf naar Hodalen gereden. Daar was de groep helpers uitgebreid met de andere zoon van Ingrid en Thorbjorn: Ask. Nico ging langlaufen en heeft het geweten. Op zijn noors uitgezet dus de weg kwijt. Gelukkig was het goed weer en is hij weer goed terecht gekomen. Ook Loreena ging op pad maar kwam ook niet op het goede pad. Misschien toch een wat meer nederlands vriendelijke bewegwijzering uitzetten.
Terwijl Loreena op pad was heb ik bij de kassa gezeten. Handje omhoog en dan gaat het wel.
Peter heeft voor de bevoorrading gezorgd en opgeruimd.

Loreena en ik

Hein met de hutspot

Hein en Daniëlle

Colinda met haar flitsende afwasschort
Het overheerlijke kakebuffet

Voor de liefhebbers

Tegen vijven zijn we terug naar huis gereden. Er moest nog een werk afgemaakt worden en Peter heeft de eerstkomende paar dagen ook dugnad in Øversjødalen.







Geen opmerkingen:

Een reactie posten