zondag 6 november 2011

Uitslapen, een wandelingetje en wolkenHet is vandaag zondag 6 november 2011. We hebban vandaag lekker uitgeslapen en zijn daarna, in de regen, met Nana gaan lopen. Hier schuin aan de overkant zijn ze bezig om een stuk bos klaar te maken om er hutten op te gaan zetten. Vandaag waren ze niet aan het werk maar je kon wel zien dat ze al heel wat bomen hadden gerooid. Het stuk land behoorde vroeger bij het huis wat wij hier huren. Het is verdeeld over de vier broers en zussen van Anne-Lise. Twee ervan gaan er nu een hut op zetten. Eerst nu al het voorwerk en dan volgend voorjaar de rest.
Femke is , via internet, naar het NK schaatsen aan het kijken en Peter heeft zojuist nog gewerkt. We voelen ons beiden wat gammel, zal wel een voorbode zijn van een verkoudheid of griepje. Het is hier nog steeds boven nul en met al die regen doet het meer aan Nederland denken dan aan Noorwegen.
Zojuist wat foto's gemaakt hier net buiten het huis. De wolken die tegen de bergen aanliggen, Peter die aan het filmen is , een stapeltje stenen op het deksel van de beerput en onze Nana.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten