zondag 3 maart 2024

Week 9

Maandag 26 februari

Peter heeft om 12.30 uur een møte van de R&F in Tolga en om 17.00 uur heeft hij een teamsmøte van de AP. Dis is redelijk op tijd afgelopen en zo gaan we 's-avonds naar Øversjødalen voor de jaarsvergadering van het Samfunnshus.


Een zeer lage opkomst en dat is jammer en misschien wel omdat alles papieren zo laat binnenkomen. Gisteren kwam de nieuwe innkalling binnen met daarop ineens de discussie omtrent de eventuele aankoop van Åstun skole.Dit was dus 1 van de 2 zaken die het bestuur wilde behandelen.

Het bestuur is naar huis gestuurd om alles goed uit te zoeken en daarna met een plan terug te komen. Tevens moet er een avond komen waarop alle bewoners en hytte bewoners worden uitgenodigd om dit te bespreken.

Woensdag 28 februari en Jan en ik hebben servering på lofte. Ik heb wafels gebakken en die gaan er goed in.

Vrijdag 1 maart en Femke en ik gaan naar Tynset. Het is goed aan het dooien en de sneeuw zakt langzaam naar beneden.




Zaterdag 2 maart is om 11.00 uur de jaarsvergadering van Fjelltun. Er is een grote opkomst en de twee jongste inwoners van Kåsa zijn er ook bij tesamen met hun moeders. Jeanette en Mats met Edvin en Katrine met haar jongste zoontje dat nog geen naam heeft. Dat kan hier in Noorwegen aangezien men een half jaar de tijd om met een naam te komen. Peter heeft aangegeven te willen stoppen als leider en Jeanette neem het over. Katrine wordt de nieuwe secretaris en Monica blijft penningmeester. Edvin krijgt de borst en de andere krijgt een flesje. De komende evenementen worden doorgenomen en wie hierbij zullen gaan helpen. Daarna koffie en taart en natuurlijk de loterij. Peter wint een fles wijn en wat lekkers en dan gaan we weer op huis aan.

Zondag 3 maart 




Lekker rustig aan gedaan vandaag. Wel hebben we de uitnodigingen voor ons 40-jarig huwelijksfeest gemaakt en besteld. 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten