zondag 10 april 2022

Week 14, koud en naar de film

 Woensdag 6 april gaan we weer på lofte










Donderdag 7 april en het is weer lekker koud.












Vrijdag 8 april en vandaag is het de trouwdag van Mats en Jeanette. Zij hebben een huis vlak bij ons gekocht en hopen daar ter zijner tijd vast te gaan wonen. 



Ze houden slecht weer rest van de dag en ook de dagen erna.

Rådyr

In de middag rijden we met twee auto's naar Tynset. Peter rijdt voor en dat is maar goed ook angezien er al weer sneeuwhopen liggen op ons weggetje.

In Tynset eerst even vlug naar de Europris en dan naar het kebabhouse. Daar zijn André en Niels al. Linda is thuis aangezien Tygo behoorlijk ziek is. We gaan aan 1 tafel zitten en praten weer wat bij terwijl we aan het eten zijn.

Daarna gaan we naar de bioscoop om ¨The Secrets of Dumbledore¨ te gaan bekijken. Wij op de achterste rij en Niels en André voor ons. De film is een aanrader, spannend en mooi om te zien. Het enige minpunt is het feit dat er op het balkon een aantal jongeren zitten die niet zo veel oog voor de film hebben. Er wordt een en ander naar beneden gegooid en gepraat. 

Na afloop nemen we afscheid van André en Niels en gaan wij boodschappen doen en varkensvoer ophalen.

 Dan weer naar huis waar Erik, op verzoek van Peter, nogmaals ons pad heeft schoongemaakt. Gelukkig maar want sneeuw en wind is voor ons pad geen goede combinatie.

Zaterdag 9 en zondag 10 april werken we voor VGBE aangezien in de aankomende week weer wat Paasactiviteiten gepland staan hier in de buurt.






Geen opmerkingen:

Een reactie posten