zondag 9 juli 2023

Week 27

Dinsdag 4 juli naar Tynset geweest.

Woensdagmiddag komt Linda met de camper en helpen we mee om alles wat ze wil verkopen bij Fjelltun naar binnen te dragen. 

Donderdag 6 juli hadden we eigenlijk het uitstapje met de reumavereniging maar aangezien het weer er niet best uit zag hebben we besloten om toch maar niet mee te gaan. Het plan was om de gehele dag met de boot het Femund op te gaan en daar wilden wij al iets van afwijken door bij Jonasvollen op te stappen en weer de boor af te gaan. Door de enorme regen die ze hielden dus toch maar afgeblazen. Jammer.

Dus wat later uit bed, gegeten, beestjes verzorgd, wat gewerkt en toen naar Fjelltun om een en ander weg te brengen wat we zelf willen proberen te verkopen.

















Daarna weer gewerkt.

Vrijdag naar de dokter en boodschappen gedaan terwijl Peter een afspraak bij de fysio had. Zaterdag spullen klaar gezet voor zondag, de eerste zondag van het zomercafé.

Zondag tegen tienen naar Fjelltun waar Ann Helen ook komt. Alles klaar gezet voor de verkoop in het café terwijl Ann Helen begint met het maken van de rømmegrøtt. 


Het loop lekker en er komt redelijk wat volk. De loppis trekken in ieder geval ook wat mensen van buiten aan en we kunnen tevreden naar huis toe. Volgende week weer een kans.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten