zondag 4 juni 2023

Week 22 , LHL, verjaardag Nienke, even op en neer naar Malung en Linda helpen.

Woensdag 31 mei ga ik alleen naar på lofte. Peter heeft het nu even te druk.

Ze zijn nu met de weg bezig. We krijgen eindelijk nieuw asfalt.



Dus dat betekent stoppen voor het stoplicht.

Donderdag 1 juni hebben Peter en ik 's-avonds een bijeenkomst van de LHL in Tynset. Dus dan doen we ook gelijk wat boodschappen en nemen we zakken voor de varkens mee.

Vrijdag 2 juni en Nienke is jarig. We sturen een berichtje dat we die avond bellen aangezien we vandaag de gehele dag op pad zijn.

Om 08.00 uur rijden we met zijn drietjes naar Malung in Zweden. Bij de Liddl in Zweden hebben ze Alpenweek en ze hebben een aantal dingen die zowel Femke als wij graag willen hebben. We rijden via Trysil en onderweg hebben we even een koffiepauze.


Tegen 12.00 uur zijn we bij de Dollarstore in Malung. Daar slaan we een en ander in en dan door naar de Liddl. Gelukkig hebben ze datgene wat we willen hebben nog. Niet alls in de hoeveelheid die we wilden, maar in ieder geval genoeg. Natuurlijk nemen we ook kaas mee alsmede lekkere yoghurt etc. Daarna wat gegeten en nog even naar de Ica. Dan terug in de auto en gaan we weer huiswaarts. Peter krijgt nog een telefoontjes van Nortura waarin ze aangeven dat de bestelde varkentjes een week later komen dan door ons besteld. Dat wordt dan dus de week van 26 juni. In Trysil tanken we en eten  we een ijsje.



Daarna weer verder en dan komen we een aantal motoren tegen.



En mooie vergezichten.





Thuisgekomen laden we alles uit en verzorgen we de beesten.

's-Avonds bellen we met Nienke en praten we ook nog met de kids. Onze kaart is in ieder geval aangekomen.

Zaterdag 3 juni en we gaan naar Auma om Linda te helpen. We hebben de aanhanger bij en zo kunnen we o.a. de vriezer, de wasmachine, de boekenkast en het logeerbed meenemen plus nog wat kleinere dingen zoals nachtkastjes en de werkbank. 


Links op de foto een gedeelte van het nieuwe onderkomen van Linda.

We krijgen alles binnen op de boekenkast na. Die is te groot voor de onderingang. We drinken nog wat en halen dan de zakken nog op en dan weer naar huis.

Zondag 4 juni en Peter gaat de mest wegrijden.


Wederom een week voorbij.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten