zondag 29 november 2020

Week 48, viltpåkjørsel, 1e Advent met Julegrantenning en de Kerstboom staat

Maandagavond 23 november gaat Peter naar een bijeenkomst in Øversjødalen alwaar de kommune een aantal dingen wil bespreken. Ik zou eigenlijk meegaan maar voel me niet helemaal lekker en daarom blijf ik thuis. Als Peter later die avond terugkomt vertelt hij dat hij een rådyr heeft aangereden en dat het beestje dood is. De stootvanger heeft een hele klap gehad en staat scheef en zodoende staan de verstralers meer naar beneden dan vooruit gericht. Peter heeft gelukkig niets en hij heeft het jachtteam al gewaarschuwd zodat ze het beestje kunnen opruimen. Politie en verzekering worden ook ingeseind.

Dinsdags rijden Femke en ik naar Alvdal om de auto bij Granrud te laten bekijken. Zij sturen ons door naar Tronsli en daar maken ze foto's en gaan ze een nieuwe stootbumper bestellen. Zij maken ook alles in orde met de verzekering en we krijgen een seintje als de auto gemaakt kan worden.
Woensdagavond på lofte.

Vrijdag 27 november

 

Zaterdag 28 november en het is glad glad glad, dus tijd voor de stijgijzers.


Vandaag ook de boom gezet.
Zondag 29 november

's-Middags naar Øversjødalen voor de Julegrantenning die werd georganiseerd door Hola Bygdelag.Er was servering van gløgg en pepperkaker.Geen opmerkingen:

Een reactie posten