zondag 29 juli 2018

Extra slaapplaats voor varkens op zijn plaats , bezoek uit Nederland en noodweer

Vrijdag 27 juli komt Erik ons helpen om de twee helften van het nieuwe slaaphok voor de varkens naar het veld te brengen.Als dat gelukt is drinken we nog iets voor ons huis.
Dan zien we een auto aankomen met een Nederlands nummerbord en dat blijken Frank en Alieke te zijn, een dag eerder dan aangenomen maar nietemin erg welkom.
We hadden contact via facebook en aangezien ze bij ons in de buurt zouden zijn had ik ze uitgenodigd om bij ons in de tuin te komen overnachten.
Het is erg gezellig en we eten lekker buiten. Daarna verhuizen we naar binnen en krijgen we een paar lekkere presentjes.In plaats van in de tent slapen ze bij ons in de logeerkamer en na een goede nachtrust vertrekken ze weer verder voor hun vakantie in Noorwegen.Ondertussen is Nico aangekomen en gaan ze verder met het maken van het dak boven de ingang van de stal.Ze maken ook de twee halve hokken aan elkaar zodat het tweede slaaphok klaar is.


Slaaphok 1

Slaaphok 2

Etenshok met tevreden varkens ervoorIn de nacht van zaterdag op zondag is het noodweer en komt de regen met bakken uit de hemel. Dat resulteert in een weg die vol met spleten zit en waarvan het zand en grus weggespoeld is.
Even later komt Erik en die maakt onze weg weer goed. Lang leve Erik.Nog een paar foto's van de varkens.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten