vrijdag 13 april 2018

Dokter -en ziekenhuisbezoek, rugeeieren

Vrijdag 13 april gaat Femke al heel vroeg naar Røros om aldaar om 05.05 uur de trein te nemen naar Trondheim. Dit als onderdeel van de cursus die ze volgt voor het archief in Tynset.

Peter en ik rijden in de ochtend naar Tynset waar we beide een afspraak hebben bij de dokter. Hij voor zijn duim en ik voor controle schildklier en longen en voor mijn uitslag. We worden beide voor röntgenfoto's doorgestuurd naar het ziekenhuis in Tynset en dat doen we dan maar gelijk. Na even gewacht te hebben wordt ik algauw geholpen en daarna is het wachten op de beurt van Peter. Als ook die foto's heeft laten maken horen we dat ze denken dat er een breukje is maar dat de dokter daar naar moet kijken. En dan duurt en duurt het maar. Ondertussen hebben we nog met Eli gepraat en de afspraak die Peter bij de tandarts had maar afgezegd. Na ruim drie uur wachten besluiten we weg te gaan en geven dat door aan de receptie. Zij bellen nog maar de dokter heeft geen tijd. Hij zou wel bellen.
Wij dus boodschappen gedaan en varkensvoer gehaald en bij de Domus hebben we rugeeieren opgehaald van Cathrine Fodstadt en dan terug naar huis om alle beesten uit te laten en te verzorgen. De dokter belt inderdaad en Peter zal maandag gebeld om dinsdag op de poli te komen.

Femke is tegen 20.30 uur ook weer thuis en zij heeft een lange maar leerzame dag gehad.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten