maandag 17 juli 2017

Even naar Zweden op en neer

Maandag 17 juli zijn Nico en Ineke tegen tienen hier en drinken we eerst een kopje koffie.
Daarna stappen we in twee auto's en rijden we richting Zweden. De bestelde snacks bij Pinnarp camping worden vandaag vanuit Kisa in Zuid Zweden naar Idre gebracht door Hasse. Dit is nu het derde jaar dat hij het transport verzorgd en daarbij dient hij ruim zeven en een half uur te rijden.
Als we net onderweg zijn belt Hasse en zegt dat hij er rond drie uur zal zijn.

Wij zijn tegen twaalven in Idre en gaan eerst naar de Ica om boodschappen te doen. Dan naar de systembolaget om de door mij bestelde Kriek op te halen. Vorige keer dat we er waren hadden ze ze niet en vertelde ze mij dat we ze zouden kunnen bestellen. Dus heb ik veertien dagen geleden online gekeken wat er allemaal te bestellen was, en dat is me een boel, en heb toen gebeld om het bestelnummer door te geven en het aantal flesjes. Zij bestellen het dan en het wordt dan zonder extra kosten bij hun in de winkel afgeleverd. Ideaal.

Daarna gaan we eten bij Idregrillen. Hier hebben we vorig jaar oog met zijn allen gegeten en ook nu kunnen we buiten zitten.



Als we alles op hebben nemen we nog een kop koffie maar dan gaan we binnen zitten omdat het wat kouder is geworden.

Tegen drieën lopen we terug naar de Ica en aangezien de parkeerplaats daar zo vol staat zetten Peter en Nico de auto's aan de overkant. Dan komt Hasse ook net aangereden en hij gaat daar ook naartoe. We laden de dozen voor Nico en Tonny in de auto van Nico en de rest gaat bij ons in de auto. We hebben beide koelboxen in de auto gemaakt dus dan blijft ook alles goed koud.
Na afscheid genomen te hebben van Hasse, tot volgend jaar, rijden we weer terug naar Noorwegen.
Onderweg nog een toiletstop  en dan zijn we weer thuis.We zetten de 25 dozen netjes in de diepvries en ruimen dan de rest van de boodschappen op. Beestjes worden verzorgd en uitgelaten en dan hebben we nog een rustige avond voor de boeg.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten