zondag 22 januari 2017

Week 3, hechtingen eruit, fysio en Hola Bygdelag

Maandag 16 januari gaan we weer naar het legekontor en dan worden de resterende vijf hechtingen verwijderd. Voor alle zekerheid worden er nog zwaluwstaartjes geplakt en krijg ik nog een extra setje mee.

Bijschrift toevoegen
Daarna weer naar de fysio en daar fiets ik en doe ik sterktetraining.
Femke is ondertussen naar Tynset gereden en heeft weer een aantal zakken met varkensvoer opgehaald.

Daarna gaan we bij Hein en Daniëlle de ingelijste foto's ophalen en de knuffelhusky die ze bij de Ikea hebben meegenomen voor Femke.

Weer thuisgekomen worden tegen de avond de zakken uitgezocht, Peter brengt vuil weg en alle sinaasappelen en mandarijnen worden naar Sissel gebracht.

Koken voor de varkens




Dinsdag gewerkt en geprobeerd om er achter te komen wanneer de varkens worden opgehaald.

Woensdag is het weer boven nul en wordt het weer lekker glad bij ons.
Die avond is het på lofte erg warm. De militairen zijn weer bbezig met hun wintertraining en ze hebben de boel lekker opgestookt. We zitten met rode konen een film te kijken die Ola Nygård een vijftiental jaren geleden heeft gemaakt. Erg leuk om te zien hoe het er toen hier uitzag en vooral of we mensen kunnen herkennen.

Donderdag gaat Femke naar Tynset. Het zonnetje schijnt.




Zondag is het januarimøte van Hola Bygdelag. Dit keer bij Sissel en Bjørn Vidar bij Nordigården in Holøydalen. We worden ontvangen met een mooi gedekte tafel, overal kaarsen aan en heel erg gezellig ingerichte kamer. Er worden weer een aantal dingen besproken, we zingen wat liedjes en er worden een aantal afspraken vastgelegd.




Daarna krijgen we heerlijke belegde boterhammen en een zalige taart na. We praten gezellig na, hebben de loterij waarbij Peter weer wat prijsjes wint  en zo zijn we tegen half vier weer thuis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten