maandag 9 maart 2015

Een hoop geregeld en vastgelegd.

Vandaag, maandag 9 maart heb ik, naast mijn gewone werkzaamheden, een hoop kunnen regelen en vastleggen.

Woensdag 25 maart staat de afspraak vast bij de dokter in Tolga. Dit voor controle en het eruit halen van de hechtingen.

Maandag 13 april gaan we naar Oslo voor het vernieuwen van onze paspoorten en we willen daar een nachtje Oslo aan vast plakken. Via Karin Jacobs-Scheuten, die ik alleen maar ken via faceboek, heb ik een nachtje in het Thon Hotel Terminus kunnen regelen. Dit hotel ligt vlak bij het centraal station en is een goed uitgangspunt voor ons.
http://www.thonhotels.be/nl/hotels/landen/noorwegen/oslo/thon-hotel-terminus/

We gaan er met de trein naar toe dus heb ik ook de tickets geboekt voor de heen- en terugreis.

Ook hebben we een appartement geboekt in de buurt van Maastricht alwaar we zullen verblijven van donderdag 6 augustus tot en met donderdag 13 augustus.
http://debloeiendeberg.nl/

Bert en Adri komen op bezoek bij ons. Ze arriveren woensdag 20 mei en blijven een week. Dus de Pinksterdagen hebben we bezoek. Wordt gezellig.
We hoorde ook dat Michelle in verwachting is en in september haar eerste kindje verwacht.Ze is nu een paar weekjes op bezoek bij Jilles in Chili.

Het was weer een super mooie dag, dus de was kon lekker buiten hangen. Beer heeft heerlijk buiten gelegen en Mickey en Sindre zijn weer, voor de eerste keer dit jaar, buiten geweest.

Vanavond lekker gebabbeld met Nienke. Ze heeft jammer genoeg heel veel last van haar onderrug. Hopelijk gaat het binnenkort weer wat beter en kan ze haar rust vinden.
Zij heeft 25 maart weer een afspraak in het ziekenhuis en krijgt daarvoor eerst weer een echo.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten