zondag 5 mei 2013

Zondag 5 mei 2013, bevrijdingsdag en Vingelsåsen

Vandaag is het stralend weer, de zon schijnt uitbundig en er is een heel klein beetje wind. Na Julia verzorgd te hebben , hebben we de winterbanden weer netjes opgeborgen, de tuinbank bij de voordeur gezet, de houten tafel in het hoekje bij het huis en de ijzeren tuinstoelen weer op zijn plaats gezet.
Daarna lekker even met Nana gewandeld en gezorgd dat we straks wat afval naar de container kunnen brengen. Ook moesten de tuinstoelen uitgeprobeerd worden natuurlijk.Tegen tweeën rijden we naar Hein en Daniëlle in Vingelsåsen. Zij geven een housewarmingsparty, maar omdat het huis nog niet helemaal klaar is, wordt het een tuinwarmingsparty. We boffen dus dubbel met het goede weer. Er zijn Noren en Nederlanders en zelfs Engelsen , een gemengd gezelschap dus. De bål doet zijn werk en de zelfgemaakte worsten vinden gretig aftrek.


Er is van alles te eten en te drinken en we komen dus niets te kort. De taart smaakte prima, zo ook de soep , de spaanse balletjes en de salades.

Nico samen met Tino en Ylva

Maan , Ineke en Loreena

Loreena ,Miranda en Peter

Maan.Ineke,Loreena en op de voorgrond het hondje Nora

Daar komen Mel en Nigel aangereden

Bjørg links en Per Arne met zoon rechts en een stukje van Daniëlle

Daniëlle,Maan,Ineke,ik,Loreena,Miranda,Aleida en Nigel.

Aleida, Joel,Nico en Mel en Matjo
Tegen vijven zijn we , na getankt te hebben in Tolga , melk gaan halen bij Dennis. Daar mocht Quatro even los en hij begon te rennen als een gek. Het is een mooie lieve hond die overdag buiten is en 's-avonds lekker op de bank slaapt.

Nu , om 20.00 uur , is het weer aan het afkoelen , maar het is altijd nog ruim boven nul. De sneeuw is goed aan het smelten en het zwembadje wordt weer groter.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten