maandag 16 april 2012

Van alles wat

Onze fotomodelletjes.


Dinsdag heeft Femke in Litun gewerkt en op de terugweg is ze langs Mel en Nigel geweest. Ze heeft Nigel nog geholpen met melken en daarna is ze naar huis gekomen. Peter is naar de volleybal geweest en ik heb naar uitzending gemist zitten kijken. De laatste aflevering van Flikken Maastricht waarin Jhon als figurant meespeelde. Hadden Nienke en Jhon al een paar keer gezien en nu was Jhon mooi in pak te zien. Zag er ontzettend goed uit. Ben benieuwd naar de volgende serie.

Op woensdag was Peter aan de beurt om iets lekkers mee te nemen voor På lofte. Ik heb het wafelbeslag gemaakt en Peter heeft ze gebakken. Er waren ook twee dames uit Tolga en ook zij hadden het een en ander meegenomen aan lekkers. Inger was vergeten dat ze aan de beurt was , maar dat gaf dus niets want er was meer dan genoeg. Ondanks dat de conmpetitie van het sjoelen was afgelopen wilde iedereen weer spelen. We oefenen nu elke week en dan starten we weer na de zomerstop.

Nienke en Jhon hebben gebeld. Alles gaat goed met moeder en de kleine. Nog drie keer controle om de twee weken en daarna om de week. Ze hebben tevens de anesthesist gesproken ivm de ruggenprik. Fijn dat we op de hoogte worden gehouden.

Vrijdag zijn we naar Tynset gereden en hebben we Femke op de trein gezet naar Hamar. Zij had zaterdag daar de Bergenstest. Wij hebben nog wat boodschappen gedaan en zijn daarna terug naar huis gereden.Daar hebben we onze favoriete bezigheid nog even beoefend: hout,hout,hout.

Op zaterdag lekker buiten bezig geweest en in het zonnetje op het terrasje koffie gedronken. Zelfs een beetje verkleurd. Sindre en Mickey zijn beide buiten geweest. Heel voorzichtig, maar toch.Peter is Femke 's-avonds van het stion in Tolga gaan ophalen en ze waren om 20.00 uur thuis. Lekker frietjes gegeten en wat televisie gekeken.

Op zondag was Peter niet helemaal lekker, hij had hoofdpijn en dat is maar zelden.
Het is 's-nachts begonnen met sneeuwen en het bleef maar doorgaan. Ondanks de sneeuw zijn
Elonie,Remco en de kids  op de koffie geweest en het was heel gezellig. Lekker bijgekletst.
Daarna nog lekker wat gelezen.

Vandaag is Peter met de auto naar Tolga Bil gereden. De laatste dingetjes in orde maken voor de eu kontroll en gelijk nieuwe zomerbanden erop leggen. Dat was de bedoeling.
Aangezien er zoveel sneeuw is gevallen, een kleine 30 centimeter, is het iets aangepast. Peter heeft de auto bij Tolga Bil laten staan en is met de kid naar huis gekomen. Zij zouden de auto in orde maken voor de eu kontroll en nieuwe banden op de velgen leggen. Banden gaan achterin en worden er later opgelegd.
Hierdoor vanavond geen noorse les. Jammer maar helaas het is niet anders.
Femke gaat morgen de auto ophalen en haalt dan meteen het huiswerk op bij Colinda.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten