zaterdag 28 april 2012

27 en 28 april 2012

Femke is vrijdagochtend naar Tolga Bil gereden omdat we een raar geluid hoorden. Het blijkt een olielekkage te zijn en maandag gaan ze verder kijken. Wel hebben ze de zomerbanden erop gelegd.
Daarna is ze doorgereden naar Litun om te werken. Na het werk boodschappen gedaan voor ons.
Wij zijn om 16.00 naar Bjørn Olav gegaan omdat we beloofd hebben op zaterdag honden uit te laten etc. BO gaat samen met Marit naar een hondententoonstelling. Hij heeft ons een en ander uitgelegd en we hebben de 5 puppies gezien van Lilemy, een jack russell.

Op zaterdag zijn we om 09.00 naar BO gelopen. Hij had vrijdag ook nog even gevraagd of we Minimy ook wilde uitlaten en dat vonden we uiteraard geen probleem.We werden enthousiast begroet en hebben lekker een eindje gelopen.Daarna terug naar het huis van BO. Water en eten gegeven en natuurlijk naar de puppies gekeken. Wat zijn het toch een stelletje dikke beertjes.


's-Morgens vroeg was het zalig weer maar daarna begon het te waaien. Peter en ik hebben in de garage gewerkt , gegeten en daarna is  Femke naar Mel en Nigel vertrokken. Wij hebben buiten nog wat opgeruimd en zijn toen om 15.00 weer naar BO gegaan. Honden uitgelaten, eten en drinken gegeven en gekeken hoe de puppies dronken bij hun moeder.

Daarna terug naar ons eigen huis. Femke kwam met Mel om wat films en chips op te halen. Zij zouden samen met Dennis een filmavondje hebben. Hebben ook nog wat bier meegegeven.
Wij hebben naar Bride Flight gekeken. Marjan had de dvd meegegeven aan Dennis zodat wij konden kijken. Mooie film, vond het alleen jammer dat er van een aantal jaren niets verteld werd. Misschien is dat in het boek anders.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten