zaterdag 25 juni 2011

Endelig kommer de og redder meg!Zo reageerde Nana nadat ze door Hege, onze hondenkapster, vier en een half uur was geplaagd. Er lag een hele stapel haar, volgens de kapster genoeg om een genser(trui) van te breien. Ze ziet er nu weer uit als een gewone bernersennen en niet als een boeren bernersennen.
Het begon gistermorgen om 09.00 uur. Na wat dozen voor de Tolga frivilligsentral te hebben ingeladen zijn Femke en ik, samen met Nana vertrokken richting Tolga. Na de dozen bij het station te hebben afgezet zijn we doorgereden naar Røros. Hier waren we om 10.15 uur in een woonwijk een stukje hoger dan het dorpje zelf. We moesten even wachten op Hege die wat later kwam ivm wegwerkzaamheden. Ja die zijn hier nu ook na de overstromingen van een paar weken geleden. Zij moest nl. vanuit Alvdal komen. Toen ze er waren, ja ze kwamen met zijn tweetjes voor Nana, hebben ze Nana bekeken en gezegd dat er enige uurtjes voor nodig zou zijn om haar een zomerkapsel te geven.
Femke en ik zijn Røros ingereden, hebben wat gegeten en wat rondgelopen. Jammer genoeg was het pet weer met een miezerregentje. Eindelijk kregen we om 15.00 uur een sms-je met de mededeling dat we konden komen.
Het is het wachten waard geweest, ze ziet er weer prachtig uit.
Vlug de auto in en om 16.30 uur waren we weer thuis.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten